Hej!

Hur sjukt är det inte att det är nyårsafton imorgon? Det här året har verkligen sprungit iväg med både roliga och tråkiga grejer.

Jag ska senare sammanfatta året med en lite lista. Jag har brist på fantasi..

Ska åka och handla mat till imorgon, men då vore det bra om Cigrov kunde svara i telefonen. Men nej nej. Bla bla.
Jag har varit uppe sen fem, känner mig lite smått trött. Jävla hund. Ja vi är inte kompisar idag.


Julafton!

God Jul and Merry Christmas y Feliz Navidad!

Fy fan min natt har inte varit gullig alltså, jag har nog sovit 2 timmar som högs. Jag förstår inte varför, jag var hur trött som helst men jag kunde verkligen inte somna. Så var det ju för två nätter sedan med. Jag tror det beror på att det är så JÄVLA varmt i denna lägenheten alltså. Men jaja, det är bara att se pigg och glad ut, det är ju julafton :)

Ska snart börja göra mig i ordning för vid 10 ska jag och Challe bort till mormor för att äta julfrukost :) Och vid halv 1 så kommer morfar och hämta mig för jag och Challe ska fira våran jul ute hos dem :) Mysigt!

Och så vill jag ju säga GRATTIS till min älskade mamma som fyller år idag! Hoppas att de får en safe flygtur för de flyger nämligen till Syd afrika idag! :)

Hachiko - filmen alla borde se!

Hej!

Igår kväll kollade jag på en väldigt fin och rörande film! Nämligen Hachiko!
Alla borde se denna, den är sann och handlar om en hund som varje dag går och möter sin husse vid tågstationen när han kommer hem från jobbet. När hussen dör så går Hachi ändå till stationen VARJE DAG och väntar! Den berör verkligen en! Se!
Det är en SANN historia!

Läs mer HÄR!



Filmens omslag




Den riktiga Hachi




Den här statyn står i Japan på platsen där Hachi väntade på sin husse varje dag. Nära stationen i någon stad, en staty för att hedra honom!


Nu är han mitt ansvar!

Yes, i morse vid halv 8 så åkte Pappa och Tuk ner till tåget och nu är de nog snart/precis framme i JKöpenhamn och på flygplatsen. Deras flyg avgår inte förrän vid 2, men fatta att när klockan är 1 här i natt så landar de i Bangkok och en värmeskillnad på minst 50 grader! Det är helt sjukt ju! Fuskigt!
Så nu har jag hela ansvaret för den underbara och söta Charlie, min älskling!

Det är alltså 20 minus ute idag, jag vet inte ens om jag varit med om det innan. Detta är fan en sjukt kall vinter. Jag vill inte ge mig ut, men måste ju ut med Challe om en stund. KILL MEEEEEEEEEEEEEEE

Handleden

Handleden är fortfarande inte bra och men bättre! Jag har gått runt med vad som ser ut som en stor tejp bit på den hela dagen. Det är menthol i detta och hjälper mot smärta. Superbra! Så nu känns det bättre men inte bra.

Och jag gjorde kanske inte det bättre av att jag tog tag i disken (Lyfta tallrikar är inte det lättaste när man har ont) men pappa kom hem sen så han fortsatte. Men inte latade jag mig för det, nej jag tog fram dammsugaren och körde runt lägenheten och donade, vek ALLA halsdukar, mössor etc på hatthyllan. Organiserade skorna. Haha, jag älskar att ha det fint, men jag är världens slarver.

Det värsta med att ha en labrador är att han STÄNDIGT fäller hur mkt som helst. Så snacka om att man måste dammsuga ofta, egentligen minst en gång om dagen. Det är helt sjukt. Men de hade inte orkat dammsuga på några dagar (jag menar, vem fan orka dammsuga varje dag? Efter att man har jobbat i 8 eller mer timmar? - Nej ingen!) så det var lite mer denna gången. Jag kommer iofs inte dammsuga varje dag heller när de åker. Nej, orka!!

Tog mig en öl också men nu är jag för hungrig, så måste laga lite mat.
Imorgon ska jag träffa min kusin och hennes lille son på 11 månader. Ska bli så kul och mysigt :)

KRamar

Ledsen

Hej!

Jag vet att jag skrev att jag skulle bli bättre på det här med att blogga. Men jag har faktiskt en bra ursäkt denna gången. Jag kan knappt använda min högra hand då min handled värker något så in i h*elvete!! Jag vet inte vad jag har gjort men jag har en aning om att det kan ha varit kombinationen av snö och väskdragande med en kanske inte för bra vinkel på handleden. Så jag är inte kababel till mycket.

Det är helt sjukt vad man använder höger hand till ALLT. Nu måste jag ju göra allt med vänster hand typ och det tar ju dubbel så lång tid! Minst sagt!

Så detta inlägget har tagit mig en sådär 5 minuter att skriva.. Sjukt!!!


Max & STappe var här på lunchen och vi bjöd på god thaimat :)


Jag hatar SJ!

Och det är fan näst intill skammligt att dela initialer med dem!

Men seriöst? Inställt tåg IGEN till Växjö, för faaaaaaaaaan.. Och jag kom ju på för sent att kolla så jag får inte byta.. Så nu måste jag sitta på en jävla buss, sjukt länge och TRÅKA.. Fan fan fan!

Denna dagen började bra va?

Godnatt :)

Tänkte bara slänga in en liten lista innan jag drar mig mot sängen och slänger igång en film. Måste sova relativt tidigt idag då jag ska upp vid 6 imorgon. Japp imorgon åker jag till Växjö minsann. :) Natti :)

Vad gjorde du för 15 min sedan: Smörjde in ansiktet och pratade med Mamma.

 

Hur många kuddar sover du med: 2 under huvudet och en jämte :)

 

Det senaste någon sa till dig: Godnatt, ses imorgon!

 

När tränade du senast: Haha, ja det var ett tag sedan nu.

 

Vad har du druckit idag: Vatten & mjölk.

 

Vad var det senaste du köpte: Julklapp till min käre bror.

 

Humör just nu: Trött men glad!

 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej. Men det kanske är möjligt.

 

Favoritgodis: Kitkat eller Kexchoklad.

Kläder just nu: Mjukisbyxor med trycket "Student" i röva & en t-shirt med trycket "Student 2008". Ojda, här var jag studentklädd visst ;)


Dagens låt

Dagens låt idag är Long Live av Taylor Swift :) Enjoy :)


Onsdag 15 December 2010

Hej!

Jag passade på att ta mig en liten sovmorgon idag för att imorgon ska jag upp tidigt, så sov till halv 11 idag! Skönt och välbehövligt!

Nu ska jag ta och packa klart min väska som jag ska ha med mig imorgon till Växjö. Det är ju ganska mycket som ska med då det är över en månad jag ska stanna. Härligt!
Först hade jag faktiskt lite ångest för att vara så länge i Växjö, men nu känns det bara kul eftersom att jag kommer att ha tid att träffa alla mina småländska vänner :) Även om min hund kommer ta upp mycket tid av mig :) Men det får han mer än gärna göra :)

Så mitt tåg går iofs inte förrän vid 9 imorgon, men jag ska åka med Thomas när han kör till jobbet. Så kommer vara på centralen vid halv 8 tiden ungefär. Men sitter hellre där en bra stund än att dra väskan på vagnen och ha mig i detta snöväder.

Jaja, nu måste jag återgå till packandet, ska möta upp mamma i stan senare idag, igen. Har ÄNLTLIGEN fått reda på vad min bror vill ha i julklapp så det ska inhandlas idag :)

Kram

Herregud!

Seriöst, jag tror att jag höll på att dö av kylan innan! Stod och väntade på mamma i 5-10 minuter vid domkyrkan och mina tår & fingrar var som isbitar när hon äntligen kom!

Har gått lite på stan och försökt att hitta ngn julklapp till min bror, men han vägrar ju tydligen svara på vad han vill ha och jag har NOLL fantasi, så det gick åt skogen!!

Måste packa!

Julnissa?

Min kära vän Stappe har ganska roligt ibland när han sitter och gör om bilder på hans vänner. Detta blev resultatet av mig, en julnissa? :P Haha!


Damn you Sandy!

Jag som lovade mig själv att jag skulle bli bättre på att blogga. Men jag har fan inte mått bra sedan jag kom hem från Växjö sist. Har åkt på något långvarigt virus, vi alla i familjen har det och mår lite sådär.

Jag ska börja att packa min väska idag, min stora väska som ska innehålla ALLT jag behöver på en månad. Herregud, jag var tvungen att skriva en lista igår annars kommer jag att glömma hälften!

Jag återkommer, och då inom den snaraste framtiden, haha. Ska inte dröja för länge!

Hej svejs!

Nu ska jag alldeles strax ta på mig alla jobbiga vinterkläder och dra mig ner mot vagnen. Jag och Thomas ska som sagt möta upp Mamma och ta någon god drink eller något annat smarrigt :)

Det blir visst bara små inlägg idag, jag har inte så mkt att skriva egentligen. Jag ska bli bättre på detta i nästa vecka.

Snart (på torsdag) tar jag min stora resväska, fullproppad med saker jag behöver, och flyttar tillbaka till Växjö i ca en månad. Jag ska ju vara hundvakt till min älskade Charlie medan Pappa och Tuk är i Thailand (AVUNDSJUK!!!!) i en månad. Så jag kommer alltså att vara i Växjö från den 16e December till den 23e Januari. Det kommer bli mysigt att ha så nära till alla mina älsklkingar där :)

Klar!

Nu har jag städat hela lägenheten med allt vad det innebär! Fan så dukktigt av mig =)

Nu ska jag måla mina naglar (jag höll på att skriva nycklar, helt borta idag ju! (;) och sedan ska jag måla mig själv ;P För vid fyra ska vi som sagt möta upp Mamma nere i stan för ett par goda drinkar :)

I'm back!

Hej!

Idag vaknade jag upp och mådde mycket bättre! Finally! Jag är ju inte helt återställd men det känns verkligen som att detta är påväg åt rätt håll! Skönt alltså :)

Jag ska snart slänga i mig en god frukost medan jag kollar på Efter Tio på TV4! Man kan ju inte annat än älska Maria Montazami, därför kollar jag på detta idag :)
Sedan ska jag kasta fram mina städkläder och börja städa hela lägenheten :), 1 gång i veckan right? Yes.

Vid fyra ska jag och Thomas möta upp Mamma i stan för en AW eller det blir ju det för mamma iaf, för mig och thomas blir det typ after-lazy-week haha! Vi är alla tre lite halvsjuka så det behövs lite uppmuntran :)

Imorgon är en speciell dag! Mer om det imorgon =)

PUSS

Mår skit

Usch jag mår så jävla dåligt idag att jag knappt orkar sitta upp. Jag har gått igenom lite musik nu och ska ta och lägga mig i sängen strax. Jag har helt enkelt ansträngt mig för mkt, det är sjuk vad lite ansträngning kan göra när man är sjuk. Fan med!

Home sweet home!!

Herregud vad skönt det är att vara hemma!! Men det var inte nådigt vad jobbigt det var att gå upp för backen med en resväska när det var fullt med snö som fastnade under HEEEELA tiden!! & så halsont, hosta och förkylning på det.. Herregud!!

Jag ska kolla igenom all musik som pappa lagt in till mig sen ska jag fan gå och nana =) Ses imorgon!

Dåligt!

Herregud jag har verkligen haft NOLL sekunder på mig att blogga. Eller ja typ, jag har ju varit i Växjö sedan i onsdags och har haft fullt upp hela tiden!

Min födelsedag i torsdags spenderade jag med Pappa och Tuk! Vi käkade lunch på Royal Thai och sedan drog jag och Tuk en runda på stan. Efter det så blev det några koppar kaffe hemma hos Elin. Det var en lugn och härlig födelsedag =)

Fredagen spenderade jag på stan med Emelie och sedan åkte vi och Anna ut till alvesta för att förfesta och sedan drog vi ut i Växjö. En trevlig kväll.

Ja, jag skulle egentligen ha åkt hem igår men mitt tåg var inställt så jag bokade om det till idag. Så ska snart ta mig ner till stan, tåget går vid 1. Ska bli skönt att komma hem till Göteborg. Dock bara fram till den 16 då jag åker hit för att vara hundvakt ett längre tag.

Aja, uppdateringen blir bättre när jag är hemma i Götet igen =)

2 December 2010

Hej!

Herregud vad skönt jag har sovit inatt! Eller ja jag har ju vaknat upp av sms några gånger! Men det gör inget :)

Kan inte förstå att jag fyller 23 idag! Herregud, vart har tiden tagit vägen? Hihi.

GRATTIS till mig själv :D hihi

Hej!! Sitter på tåget fortfarande, det ska...

Hej!! Sitter på tåget fortfarande, det ska egentligen vara framme 6 minuter över i Växjö. Det är det garanterat inte, vi är inte ens i Alvesta och därifrån tar det 10 min. Dock vet jag inte hur mycket vi är försenade men kan tänka mig att det är typ 20? Om inte mer.. Jaja, tråkigt som fan. Ska ju träffa Emelie och Sandra och dricka kaffe innan pappa slutar jobbet, men det ska nog hinnas det med :) vi hörs senare. Kram!


Centralen

NU ska jag klä på mig alla kläder och bege mig ner mot centralen. Mitt tåg går inte förrän vid 12 men jag tänkte springa in en snabbis på nordstan och köpa sulor till mina skor. De är så j*vla kalla underifrån så jag behöver ha ett par tjocka sulor i för att inte frysa fötterna av mig. Iofs har jag inte de skorna på mig idag, men jag har dem med mig.

Hoppas ni har en underbar 1 decemberdag!

Tåg

Ledsen att jag inte har skrivit mer. Helgen blev ju som sagt inget direkt eftersom att jag hade besök av Elin! Och i måndags jobbade jag hela dagen och igår jobbade jag med.

Men det ska ändras på.
Jag ska nämligen åka ner till centralen strax och sätta mig på ett tåg till Växjö. Skulle egentligen ha åkt på fredag, men tåget var inställt så jag bytte till idag.

Och imorgon fyller jag 23 år. Sjukt, vart tog alla år vägen?

RSS 2.0