Live! Min vän Sandra in action när hon för...

p301010_15_21 (MMS)

Live! Min vän Sandra in action när hon försöker byta däck :) haha


Mot Växjö

Nu ska jag alldeles strax sätta mig i bilen och åka emot Växjö. Japp, ska hem till Pappa och hälsa på lite :). Kommer nog stanna i drygt en vecka eller något sådant. Vi får se lite. Men det ska bli härligt att träffa Pappa och Charlie. Och självklart Tuk med. Och alla vänner då. Även om det inte var så länge sedan jag var där =P

Nehe nu måste jag kila. Bye bye! =)

Fredag 29 Oktober 2010

Hej, godmorgon!!

Jag har precis sminkat klart mig och ska alldeles strax klä på mig dagens kläder och sedan är det bara att ge sig av. Idag har jag en rolig dag framför mig.

Jag börjar nämligen dagen med att möta upp min vän Anita för en härlig frukost på något mysigt café!
Efter det så kommer min vän Sandra ifrån Växjö upp hit till Göteborg och vi ska göra stan lite.
Senare ikväll ska jag åka med Sandra tillbaka till Växjö och så ska jag spendera en vecka med mina vänner och min familj där nere :)

Så, nu måste jag bannemig välja kläder, idag blir det skinnbrallor ifrån New Yorker =)

Ha en fin fredag =)

Ledig

Fy vad skönt det är att vara ledig när regnet bara öser ner ute.

Oj God morgon förresten =)

Men även om jag är ledig idag så vill jag inte direkt lägga mig i sängen och försöka sova igen, har ju ändå varit uppe i en timme ungefär. Så jag funderar faktiskt på att dra mig ner till stan (även om  det regnar) och försöka hitta en klänning till jul/nyår (även om det inte kommer att bli speciellt mycket firande då jag är själv över jul, kanske bror kommer med, kanske drar vi till mormor). Men vad jag vet just nu så är jag ju själv med min älskling Charlie. Visseligen gör det mig inget alls då jag inte är ett stort fan av julen. Den är mysig, men inget mer med det helt enkelt.

Jaja, jag ska nog dra ner på stan lite och se om jag kan hitta något. Egentligen vill jag dra till Förlunda Torg men jag orkar faktiskt inte det idag. Kram

Morrn!

God morgon!

Jag kan inte förstå hur jag kan vara såhär trött då jag somnade innan 11 igår kväll och sovit till 9 idag. Ja, jag har sovit för mycker helt enkelt. Fan då =P

Nu ska jag lyssna igenom Taylor Swifts nya skiva Speak Now som släpptes igår =) Yeey. Haha.

Sjukt trött!!

Hej hej!

Jag är så jävla sjukt trött att jag helst skulle vilja gå och lägga mig. Men klockan är ju endast halv 7 så det funkar ju inte. Tyvärr.
Så vad ska man hitta på då? Har betalat räkningarna och sådär tråkiga grejer. Nehe, nu ska jag glo på tv eller något. Ha det fint =)

Morrn morrn!

God morgon alla!

Jag har varit uppe ett tag och hunnit med både dusch, sminkning och frukost. Så nu sitter jag och bara väntar ut tiden ungefär. Har nämligen en lektion mellan 10.30 & 12.00. Religion. Sedan ska jag vidare till jobbet. Börjar ju egentligen vid 12 men får bli lite senare eftersom att jag inte hinner dit tills dess. Dock tar det inte så lång tid med vagnen mellan ställerna så det ska nog lösas :)

Annars har jag en liten tripp på stan inplanerad efter jobbet. Anita ville att jag skulle följa med till banken och lite annat, så det kan man la göra. Vi får la se hur det blir med det :)

Nu måste jag underhålla mig med något. Kanske välja kläder :) Ja, det gör jag helt enkelt =)

Kram

Gårkvällen

Jag hade en riktigt bra dag igår även om den bestod av att plugga först. Regnet öste ner hela dagen men jag åkte ner till stan ändå och mötte upp Anita för lite shopping. Blev några timmar på stan och sedan drog vi hem till henne för att senare dra iväg till mig. Vi bestämde oss nämligen för att dricka lite igår, så blev det med. Men i en mängd som gör att idag dunkar inte huvudet eller något :) Kalas!

Mazi kom också, så det var trevligt :) Blev itne så sent innan vi gick och la oss faktiskt. SKönt.

Nu ska jag plugga igen.. BLÄ

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Idag kom min mobil. Jag kom hem efter mördar backen och där låg avin som jag väntat på hela veckan ungefär och det var bara att traska ner till hemköp och hämta den. Och sen upp för mördabacken igen.

Har även gjort av med onödiga pengar idag. Det är egentligen nödvändigt men det tog verkligen emot att köpa en RELIGIONSBOK. Det suger som fan!! Men aja, kan nog sälja den sen. Hoppas jag minsann.

Aja, nu ska jag ägna min helg åt att plugga. Kul va? Verkligen inte!!

TGIF

God morgon!

Egentligen vet jag inte varför jag stigit upp innan 9 idag. Behöver ju inte det egentligen. Men jag gjorde det helt enkelt. Ja, så är det.

Jag börjar ju inte jobba förrän vid 12 men jag ska ta mig en dusch först och senare måste jag även förbi kåren och införskaffa mig en bok. Detta suger. Jag var tvungen att välja mellan att läsa Engelska C eller Religion. Jag måste välja religion då det är viktigare på betyget. MEN jag vill inte läsa det egentligen, utan jag vill verkligen läsa Engelska C. Jaja, det är inte mycket att göra åt saken just nu. Får läsa det någon annan gång helt enkelt. BLÄ!

Snow

Det är många av mina vänner på Facebook som bor i Växjö/utanför Växjö och igår kväll och även idag så bombarderar de om att det har snöat, att det är snö och så vidare. Jag kan inte annat än att skratta HAHA! Fy vad det är skönt att inte bo där längre så man slipper snön så tidigt. Iofs brukar det inte komma så tidigt dit men i år. SKÖNT!!

Här i Göteborg har det inte kommit någon snö än iaf. Skönt. Även om jag ÄLSKAR snö, så är det ju lite väl tidigt för det. Då hinner man ju tröttna! =) (ska inte ropa hej, bara för att jag skriver såhär så kommer det säkert att börja snöa, blä)

Nu ska jag strax bege mig till jobbet men först måste jag göra mig i ordning lite :) Puss

Onsdag 20 Oktober 2010

God morgon!

Har varit vaken i ca en halvtimme nu och känner mig lite halvdan. Men jag ska hoppa in i en varm dusch snart, rensa snorkanalen och sedan ska jag nog vara fit for fight på jobbet senare. Hoppas jag åtminstone.

Börjar ju inte förrän vid 12 så jag har ju en bra stund på mig att må bättre på, så det hoppas vi ju självklart på =) Jag har fan inte råd att gå miste om pengarna heller =P hehe.

Skriver nog innan jag går.

Jul/Nyår

Ja, jag ska redan prata om jul/nyår.

Tanken var att jag skulle vara hemma i Göteborg över dessa högtider, med min hund Charlie. Men efter många om och men så har jag bestämt mig för att faktiskt åka till Växjö då och ha Charlie där istället. Då han är 12 år och har lite ledproblem så är det bättre att han är på plan mark än att han måste gå upp för vårat berg och alla trappor som leder upp hit. SÅ, nu ska jag fira jul och nyår själv.

Pappa & Tuk åker ju hem till Thailand i en månad och det är ju därför jag ska ha Charlie. Så de är ju inte hemma. Mamma och Thomas ska åka till Sydafrika då. Så det blir jag och bror. Jag hoppas åtminstone att han kommer ner till Växjö då så får vi la hitta på något kul.

I'm Gonna Follow My Intuition

Hej, God kväll eller ja Tjena?

Herregud jag känner mig så naken utan min mobil att jag letar efter den hela tiden. Men den ligger på posten i ett paket påväg hem till mig! YES! Men det kommer ta minst två dagar innan jag har den hos mig då den är skickad rekommenderat och då måste jag ju hämta ut den. BLÄ! Herregud det märks verkligen hur man lever sitt liv med mobilen. Aja, den är ju åtminstone här snart. (Men ett litet fan då jag verkligen ville ha en ny, men aja jag får hänga med min LG helt enkelt)

Det är mycket jag måste göra, men jag har verkligen orkat nu när jag har varit hemma och haft sjukstuga. Men jag mår dock bättre nu och kunde äta (YES!) en lagad måltid innan, även om det kanske inte var för mycket men det gick ner iaf! =). SÅ, imorgon ska jag jobba. Men det är ju bara mellan 12 & 15.30 så det ska jag nog klara av =). Sedan ska jag gå till biblioteket, skaffa mig ett lånekort och försöka leta upp böckerna till skolan. Yes.

Simpsons nu =)

Sängen

Sängen är min bästa vän idag med. Jag har så ont i kroppen nu efter att ha legat nästan helt stilla i dagar. Men va fan, vill man bli frisk så måste man ju.

Jag funderar dock på att ta mig en liten promenad eller något. Det känns som att jag skulle behöva lite frisk luft och ta några steg utanför lägenheten faktiskt. Ja, en kort promenad får det bli isf för jag tror inte att min kropp orkar så långt faktiskt. Men vi får se om jag väljer att gå ut.

Hoppas ni har en bättre dag än mig iaf :)

Kväll

Jag mår fortfarande sjuk vilket kommer innebära att jag får ligga hemma i sängen imorgon med! Suck, deet är ju fan inget vidare kul att ligga i sängen hela dagen. Ska nog försöka ta mig ner till affären imorgon iaf,måste köpa något, typ fil så jag får ner någon mat. Man är ju som sagt inte så hungrig när man mår illa.

 

En bra sak med dagen var ju att pappa ringde och sa att han hittat min mobil åtminstone. Så imorgon ska han skicka den så snart har jag den hos mig igen. THANK GOD!!


Fan fan fan

Jag är hemma igen. Jag var så yr hela vägen till skolan att det fan inte gick. Helt seriöst tror jag att jag kommer att svimma inom en snar tid. Mitt huvud bara spinner och spinner. Det är skit läskigt. Och jag mår riktigt illa. Och kallsvettas hela tiden. FAN!
Så det här låter som en maginfluensa, en början. Låt oss bara hoppas på att jag inte spyr. Och att allt går över. Jag ska lägga mig i sängen nu och glo på senaste avsnitten av Gossip Girl och Vampire Diaries. Tack för att jag sparat dem iaf!

FAN FAN FAN, jag som skulle börja kurser idag OCH så skulle jag jobba. Fan fan fan. Nu mår jag ännu sämre när jag tänker på det. Men det är ju på ett annat sett. Fan fan fan. God natt.

(Herregud jag har fått skriva om hur mycket som helst eftersom att huvudet snurrar så mycket, jag ser knappt vad jag skriver)

Måndag 18 Oktober 2010

Jag mår bokstavligen talat skit!! Verkligen skit dåligt. Jag har ont i magen, mår illa, känner mig yr och ja, förkyld. Ja jag kan hålla på längre. Men jag måste ge mig av till Studium, ska ju börja plugga idag. Sedan blir det jobb efter det. Ja vi får se hur denna dagen slutar. Hoppas att det blir bättre och fan inte värre. Jävla skit med!!

Hej!

Jag har precis kommit tillbaka till Pappa efter att ha varit ute med Charlie och så gick vi till mormor på middag då :) Blev vegetarisk lasange =) Super gott! Och så kaffe på det.

Ja nu ska jag faktiskt ta och börja göra mig i ordning, ska iväg till en gammal klasskompis på förfest sedan med ett par vänner. Sedan blir det utgång. KOmmer bli kalas :)

Sååå, skriver innan jag åker =) PUSS

Nu rullar vi från stationen i Alvesta, vi...

Nu rullar vi från stationen i Alvesta, vilket betyder att det endast är tio minuter kvar tills jag är i Växjö. :) min näsa är helt igen korkad så jag måste köpa nässpray när jag kommer fram. Pappa hämtar mig på stationen och sedan hem till honom och vid ett ska jag på middag hos mormor (hon bor typ 150 meter ifrån pappa). Hörs sen :)


October 15. 2010

God morgon!

Är ni vakna? Herregud jag känner mig förkyld men det sitter så långt inne att det bara är som att något är i vägen. Jävligt jobbigt. Halsen är okej ändå men ska strax trycka i mig en kopp varmt thé! =)

Måste även börja göra mig i ordning. Mitt tåg går vid 9.07, så om en timme måste jag ta vagnen till stationen. Åker lite tidigare eftersom att jag vill inhandla något bra tidning och sådant innan med :)

Okej vi hörs från Växjö...


HEJDÅ GÖTET - Hej Växjö

Blä!

Efter jobbet idag så drog jag till Hemköp och sedan hem. Lovade mamma att göra hallonmousse till deras dessert imorgon. Hon hinner nämligen inte då hon skulle ut och käka och gå på galenskaparna nu ikväll och imorgon jobbar hon länge och sedan kommer typ gästerna. Så snäll som jag är så gjorde jag detta.




Jävla hals alltså. Den gör verkligen ont. Dock så var det rätt okej idag när jag jobbade och så. Men nu har jag precis slängt i mig en kopp med the och nu känns det sämre? Va fan, det ska bli BÄTTRE av det. Men jag känner även av näsan  nu. FAN FAN FAN! Jag har verkligen inte tid att bli sjuk.

Imorgon bitti åker jag ju till Växjö för en rolig helg och på måndag så ska jag ju börja skolan. Eller ja 3 kurser. Fan jävla förkyyyyylning! FÖRSVINN!!

Måste packa nu. BYE!

NOOOOOOO!!

Fan fan fan, jag vaknade upp med värsta svullen hals! FAN!! Det här kan ju inte hända!
Jag ska ju åka "hem" till Växjö imorgon och spendera min helg där med min Pappa, Tuk och Charlie. Och såklart alla mina vänner! Fan jag pressar i mig Coldrex (rysk medicin som är super bra) och massa thé med honung i. MÅSTE klara detta.

Åhhhh bläää.. Så känner jag just nu. Och så ska jag iväg och jobba snart. Fan med. Aja.

Grannfejden

HAHA, jag tror jag dör. Det är många uppdateringar på facebook av många vänner just nu. Grannfejden är i Växjö just nu. Ja där jag är född och uppväxt. Det här är skit kul =P HAHA.

Onsdag 13 Oktober 2010

Herregud jag har verkligen inte orkat blogga, eller knappt sitta vid datorn alls. Förlåt.

Igår efter jobbet åkte jag hem snabbt, tog en snabb dusch, laddade mobilen och sedan drog jag med Anita till sjukan. Och sedan vidare till Tin Tin för att käka och där satt vi till halv tio ungefär och då var det bara att gå hem och sova.

Idag blev det jobb och nu har jag kommit hem äntligen. Ska bara ta det lugnt nu, behöver det. Ska även packa lite för på fredag morgon åker jag nämligen till Växjö och ska hälsa på min Pappa med familj och alla vännerna =) Vi får la se hur många jag hinner med. =)

Känner dock av min hals lite, INTE BRA! Hoppas att det går över för jag har fan inte tid att bli sjuk till helgen. NEJ NEJ NEJ!!!

Tisdag 12 Oktober 2010

Hej!

Ledsen att jag inte bloggade mer igår men jag hade verkligen inte tid. Jag satt aldrig vid någon dator nämligen.

Föst jobbade jag till 16.30 och efter det så åkte jag till Linné och satt på ett kafé tills klockan blev 21. Efter det var det bara hem och så var jag så trött att jag gick och la mig på en gång. Så ja.

Jag har iaf  varit iväg på ett möte nu på morgonen och kom nyss hem. Ska ta och dammsuga lite i lägenheten och sedan ska jag iväg och jobba vid 12. Men först har jag ett viktigt samtal att ringa till Studium.

Har nämligen kommit in på lite kurser men som det ser ut så krockar dem så jag måste ringa och kolla med dem lite.

See you later =)

Morgon!

Har varit vaken i drygt en timme och är nu färdig för att ge mig av till jobbet. Det är riktigt kallt ute idag så det blir att fixa håret när jag kommer till jobbet (toffs) då jag verkligen tänker ha mössa på mig när jag åker dit!

Det värsta är ju egentligen att man klär på sig så mycket för att det är så kallt ute och sedan sätter man sig på vagnen som kokar för att det är så mycket folk och så har de säkert värmen på högt med. Men det kan man ju tåla i 10 minuter, men det blir ju kallare när man kommer ut igen då man har haft ytterkläderna på sig inomhus. Jaja.

Nu måste jag gå. =) Kram


God natt =)

Nu ska jag krypa ner i sängen, ska upp och jobba imorgon. Blir jobb mellan 8.30 & 16.30. Var jag inte beredd på men det blir kalas ju =)

Så nu ska jag krypa ner i sängen så ha en god natts sömn =) Hörs imorgon =)

Söndag 10 Oktober

God morgon!

Herregud, det slog mig precis, när jag skrev rubriken, att herregud vad tiden går snabbt alltså. För inte så länge sedan var det liksom augusti. Nehej nu kan man inte lata, måste njuta av hösten innan det blir vinter osv. =)

Nu på morgonen ska jag iaf ta och färga ögonfransarna/brynen och även håret. Jag tror iaf att jag ska orka det nu. Kram


Sova

Jag är så himla trött att jag faktiskt ska gå och lägga mig nu. Medan jag kollar på Wild hogs så ska jag vila och efter den ska jag banne mig sova. Om jag inte råkar somna under själva filmen, det är faktiskt risk för detta. Men det är inte så konstigt att jag är trött faktiskt. =)



Syns att jag är riktigt jävla trött va?



Sover i min älskade Spartak Moskva tröja som jag köpte första andra gången jag var i Moskva :) Älska den!!

Lördag kväll

Jag drog ner en runda på stan innan, istället för att bara gå till Hemköp eller ICA. Dock var det kanske en dum idé för jag kom hem med mer än vad jag skulle. Meningen var ju att jag bara skulle köpa hårfärg, men det gick inte så bra. Det blev en tröja, nagellack, lösögonfransar, ögonskugga, hårfärg (BRA SANDRA!!), ögonbryn/frans färg. Ja det var nog allt.

Jaja, jag förtjänade det. Eller något, jag vet inte varför men det var ändå bra.

Nu har jag iaf en riktig fest outfit till nästa helg när jag ska till Växjö och troligtvis blir det fest då. Antingen med gamla klasskompisar eller med mina gamla vänner. Hoppas på något iaf, träffar ju aldrig någon av dem. Och snackar knappt med dem heller tyvärr.

Till tröjan blir det mina nya skinnbyxor som jag tänker inviga nästa helg =) Åh vad jag längtar till nästa fredag då jag ska få träffa min älskade hund Charlie och min älskade Pappa och självklart min älskade styvmamma Tuk =). Jag saknar dem så mycket varje dag! Önska att jag vore där denna helgen för ikväll är nämligen pappa på 40 års fest hos Max. Som jag känner med och det hade varit så kul. Men jag har iaf fått god mat av Mamma och Thomas ikväll =)

Nu är det TV som gäller. Här är ditt liv och sedan Robins :)

Hoppas ni har en underbar lördag =)

Vampire Diaries

Nu ska jag lägga mig ner i soffan och slappa och kolla på Vampire Diaries =). Man kan ju inte ungå denna underbara serie helt enkelt =) Och inte nog med det så är ju Ian Somerhalder som spelar Damon Salvator otroligt jävla HET!! Haha!

Efter det ska jag nog gå ut en runda, det är ganska kyligt idag men det är bara mysigt :) Så see you later =)


Skit med

Mamma väckte mig med ett sms vid 9 och jag var tvungen att stiga upp då, hur mycke jag än bara ville vända på mig och somna om. Men var tvungen att hitta ett recept till ikväll och nu när jag letat klart så känns det så himla onödigt att gå och lägga sig.  Och nu är ju klockan halv 11 redan. Åhh skit med.

Bajs.

Ett mirakel

Inte nog med att jag knappt kan hålla ögonen öppna så har jag haft en orolig mage idag. Det är många barn på jobbet som har varit hemma denna veckan för magsjuka. Dock har vi inte hört något om att de kräkts men att magen inte varit som den ska vara helt enkelt. En av fröknarna har även varit hemma för detta.

Rejäl hosta har många barn haft också och självklart förkylningar. Dock har 2 stycken fått halsfluss och min mamma har ju varit hemma med feber, förkylning, hosta och halsont.

Jag trodde att jag kanske hade, för en gång skull, klarat mig från att bli smittat med något. Men nu ikväll har min hals börjat värka och det gör ont när jag sväljer. Så jag tänker faktiskt krypa ner i sängen nu och sova, utan att ställa något larm imorgon, jag ska helt enkelt vakna av mig själv imorgon (vilket jag hoppas inte är för tidigt nu när jag är så van att gå upp tidigt och jag har alltid varit en morgonpigg människa).

Så nu säger jag godnatt och hoppas på ett mirakel som gör att jag inte känner någon smärta, någon stans, imorgon. Ja vi hoppas på det miraklet helt enkelt.

Natti =)

Jag ljuger inte

Hej!!

Har precis kommit hem från jobbet och jag ljuger inte när jag säger att det är så jävla skönt att det är helg nu! Det har blivit en lite extra jobbig vecka då det har varit sjuka fröknar. Idag var vi bara 2. Men som tur är så hade vi bara 6 barn! Men jag lovat att 6 barn kan minsann ställa till med lika mycket liv som 17. Det är ju helt sjukt. Men det har iaf gått bra.

Dock kom jag inte iväg från jobbet förrän vid halv 6 tiden eftersom jag var tvungen att vänta på att tvättmaskinen skulle bli klar. Men nu kan jag äntligen slappna av! Mycket skönt!

Nu ska jag ta och lägga mig ner i soffan lite och slappa minsann =) Kramar

Vill sova!!

Helst skulle ag bara vilja vända på mig och somna om när jag tänker på denna dagen. Vet inte alls hur denna kommer gå. Som sagt så är vi bara 2 fröknar idag och än så länge vet vi inte hur många barn som kommer. Men förhoppningsvis är det en 10 stycken bara. Då kommer det gå bra.

Nu är det  dags för att göra sig i ordning så att man inte blir försenad ;). Så upp och hoppa nu :D

Wihooow

Herregud jag är så trött så jag vill bara gå och lägga mig. Men det kan jag ju inte.

Igår var det ju jobb mellan 7 & 13 och sedan drog jag till kafet och satt där tills de stängde och snackade med någon kille. haha. Sedan drog vi vidare till Tin tins och drack kaffe.

Idag var det jobb mellan 9.30 och 17.30 och imorgon blir det ännu värre. det blir en timma längre och vi är bara 2 fröknar imorgon. 2 är sjuka. Jaja, det kommer gå bra.

Nu ska jag kolla på VAMPIRE DIARIES OCH GOSSIP GIRL :D CIAAAAAAAO

Morgon!

Jag är vaken! Min klocka ringde vid 5.15. Det är ju helt sjukt att gå upp så tidigt, det är ju fortfarande mörkt ute. Wierd. Hoppas bara att det ljusnar lite tills jag ska gå, vilket är om en timme.

Så jag måste verkligen göra mig iordning nu, sminka, klä på mig, kolla graderna ute.. Ja, frukost tar jag på jobbet eller något. PUSS

Sent

Jag jobbade ju till halv fem idag och imorgon börjar jag redan vid 7 så jag ska krypa ner i sängen strax. Färgade dock håret nyss så ska föna och se hur det blev fröst. Ångrar mig redan lite, gillade verkligen hur jag hade det innan. Men det var ju den där jävla utväxten. Haha.

Godnatt!!

Morning!

Uppe med tuppen känns det som. Inte vaken alls än men va fan. Ska jobba vid hlav 9 idag. Mamma mår inget bra så jag hoppar in. Snäll är man minsann =)

Måste göra mig iordning och käka nu =)



Snyggt morgon ruffs va? =P

Helt slut

Jag fick jobba till halv sex idag för min mamma tyckte att hon skulle sluta vid halv fem (när jag skulle sluta egentligen) och åka till IKEA för att shoppa. Jaha, snäll som jag är så går jag med på detta. Men hallå, plånboken ler ju iaf =) Hehe.

Efter jobbet så drog jag till Linné för att möta upp två vänner och så satt vi och fikade och nyligen kom jag hem. Jag känner mig lite svag idag då jag inte riktigt har fått i mig något att äta. Typ bara lite sallad och frukt. Så jag ska faktiskt ta och krypa ner i sängen strax. Imorgon är en ny dag med jobb igen. Kanske en kort dag eller så blir det en lång igen. Mamma mår nämligen inte så bra så det kanske blir så att jag måste upp och jobba för henne. Vi får la se.

Godnatt och ha en fin kväll =)

Lista

Det blir en liten lista på morgonen som jag snodde av Egoina =)

Reser helst till: USA, Ryssland eller Thailand
Favoritsite
:
Twitter.com
Favoritfärg
: Har alltid sagt blå men jag vet inte längre.

Favoritmärke
: Har inget.
Favoritdjur: Hund lätt.
Stjärna jag vill träffa: Det finns nog många.

Motionerar
: Inte mer än nödvändiga promenader.

Senaste fyndet
: Skinnbyxor =)

Senast köpta skiva
: Minns jag inte.

Senaste repliken du yttrade
: Hejdå.

Senaste personen du träffade
: Mamma och Thomas.

Senaste personen du fick brev av
: CDON.com

Vilken färg har du på håret
: Brunt med massa ljusa slingor i.

Kan du stå på händer
:
Självklart.
Vad har du för klocka
: En Cheapo som kan prata och en matruska som är ett halsband.


I'm up, I'm awake and my tired

Min klocka var inställd på 9.30 och jag tänkte att jag skulle få en skön sovmorgon. Det blev inte så. Jag ska börja jobba vid 9 istället för att en är sjuk. Så det var bara att stiga upp. Men jag somnade endå innan 12 igår (för ovanlighetens skull) så det ska nog gå bra. Jobbar till 16.30 istället för 15.30 med. Men det är inga problem. Jag älskar ju de små liven på jobbet så det är bara roligt att jobba (och bra för plånboken ;) hehe ) .

Nu ska jag iaf göra mig i ordning. Det är inte så fasligt kallt ute idag endå. Det är över 10 grader nu på morgonen och det brukar det inte vara såhär tidigt längre så det känns ju bra iaf, att man inte behöver frysa ihjäl på morgonen. Men det kommer. Hösten blir snart till vinter. =)

Vi hörs senare =)

Komiker

När man inte är ifrån en stor stad så är man faktiskt inte så van vid att se kändisar. Idag mötte jag iaf komikern Per Andersson på vagnen =) Lite kul.

Bild från google.se


Home sweet home

Satan i gatan vad kallt det är ute! Det blåser ju något så in i norden och det var inte varma vindar!
Iaf, jag tog mig till Frölunda Torg idag. Jag har inte varit där innan och jag visste att en av mina favortiaffärer (handlar alltid där när jag är i Moskva) fanns där. Så det var bara därför jag åkte dit.

Jag fick iaf med mig två klädesplagg hem ifrån New Yorker =) Men jag hade lätt kunnat handla mycket mer, men fick stoppa mig själv. Hehe.

Nu ska jag vila lite. =)

Sunday October 3

Morsning!!

Jag har precis kommit ur en väldigt skön dusch =). Ska börja göra mig i ordning och sedan ska jag ut på äventyr. Ja typ kan man ju säga. Jag har nämligen aldrig varit dit jag ska idag, så vi får la se om jag lyckas komma dit. Men med reseplaneraren på Västtrafik så borde man ju hitta. Haha, vi får se helt enkelt =)

Annars så håller jag på att plocka lite här hemma. Som vanligt. Saker som måste göras även om det är riktigt tråkigt.

Nehe nu ska jag sminka mig. Skriver mer innan jag åker :)

BURR Det är kallt ute idag =D

I miss my daddy

Har precis pratat en stund med min far och GASH VAD JAG SAKNAR HONOM!! Pappa och jag är väldigt bra kompisar (låter konstigt men ja ni förstår) och han bor ju dryga 30 milen härifrån och vi träffas ju då inte speciellt ofta. Jag har alltid bott med min Pappa, när Mamma och han skiljdes så bodde jag med honom och ja vi är väldigt nära varandra =) Så det är jobbigt att inte bara kunna ta bussen hem till honom.

Men nu är det bara 2 veckor tills jag åker till honom och familjen =) Ska bli så härligt =)




Bild 1: Pappa för många år sedan
Bild 2: Pappa, en väldigt liten jag och en liten Toffe (min storebror)

Saknar båda!! Brorsan bor ju i Sthlm med så han träffar man ju aldrig heller.



Den här älsklingen saknar jag något så in i bomben med. Älskade Charlie, snart ses vi igen =)

Hej!

Jag har varit uppe ett bra tag, i flera timmar faktiskt. Men mitt jävla internet har krånglat och jag lovar att jag var på väg att kasta ut det men tillslut så fungerade det igen iaf. Skönt det!! =)

Så lördag alltså, idag blir det lugnt. Orkar inte göra så mycket idag, eller jag orkar men jag har ingen lust faktiskt. Kankse drar ut och fikar sedan vi får se.

PUSS

Dagens låt

Alexandra Burke feat Flo Rida - Bad Boys


It's friiiiiiiiday night baby





haha jag bjussar på dessa bilderna

Polisen Jour nummer

Tjejer, hur många gånger har det inte hänt att man känner sig förföljd när man ska hem en fredag eller lördagskväll? Eller att man bara tycker det är otäckt?

För detta så finns det faktiskt ett nummer. Ja, polisen har ett nummer som man kan ringa och de pratar med en tills man är hemma. De kan även se vart man är och om det då skulle hända något så vet de vart de snabbt ska skicka en polisbil. Så ALLA tjejer där ute, spara detta nummer. För man vet aldrig om man kanske behöver det. Det gäller även KILLAR!! Spara det mina vänner!

08 504 466 66

08 504 466 66

08 504 466 66

Även om du kanske aldrig behöver använda det så är det bra att ha IN CASE OF EMERGENCY!!

Hoppet är uppe =)

Jag pratade med min barndoms kompis (Jag har kännt henne sedan hon kom hem från BB, bokstavligen talat) Anna nyss. Vi pratar inte så mycket längre pga att jag inte bor kvar i lilla Växjö längre. Men iaf, hon undrade när hon fick komma upp hit till Göteborg och hälsa på mig =) Så nu har vi preliminär bokat en helg då jag är helt fri =) Det är iofs i november, vilket är länge tills dess men jag hoppas verkligen att hon kommer då för det hade varit så sjukt kul =) Har inte sett henne på jätte länge och sist vi sågs så var jag i Växjö och jag följde med henne ut till stallet, vilket resulterade i att jag tog massa kort på henne när hon red och vi hann ju inte prata så jätte mycket då. Men all tid är guld värd =) SÅ jag hoppas verkligen att hon kan komma upp då =)

Två bilder på mig och Anna förra året tror jag det var minsann. Min älskling =)

 

Även om jag kommer till Växjö var 6e helg ungefär så är det inte så att man hinner träffa alla. Sist hann jag bara träffa mina bästa vänner från gymnasiet. Man har verkligen inte all tid man tror på en helg. Och när jag väl är där vill jag verkligen pussa så mycket möjligt på min älskling Charlie och prata massa med min älskade Pappa och hans fru. Tiden flyger verkligen iväg när man bara har en helg på sig. Det är sjukt.

 


 

Men iaf, jag ska ju till Växjö den 15e och då har jag bestämt med en annan kompis, Johanna, att vi ska festa till det lite och då hoppas jag att mina närmaste vänner, Anna och Elin, kan vara med. Herregud, man tappar verkligen kontakten med många när man inte bor i samma stad. Även om det bara är dryga 30 milen emellan oss. Det är sjukt. Det var jobbigt i början men nu när jag skaffat mig vänner här, speciellt Anita, så är det faktiskt inte det. Jag vet vart jag har de vännerna iaf, vi kommer alltid att vara vänner endå. =) . PUSS


Friday night

Som den sucker jag är för Disney filmer så älskar jag såklart deras musikaler också =) Så nu ska jag strax sätta igång Camp Rock 2 som jag fick hem idag =D Yeeeey =) Haha!

Men först så kollar jag såklart några avsnitt av Disney serier som jag har missat då mitt internet inte har klarat av att ladda något på ett tag (Nackdelen med mobil bredband verkligen!).

Vad gör ni denna fredags kväll?

Haha fan vilken ful bild =P


Ingen mamma och pappa

Ett litet roligt samtal under mellanmålet på jobbet idag.

Sandy: Min mamma är knasig!
Barnet (4 år): Vems mamma?
Sandy: Min mamma
Barnet: Men fröknar har inga mammor!
Sandy: Joho jag har.
Barnet: Nej bara människor har mammor och pappor.
Sandy: Så är inte vi fröknar människor?
Barnet: Nej!
Sandy: Vad är vi då? Utomjordingar?
Barnet: Eh, nej fröknar!

Haha, så där fick vi det konstaterat, vi är inte människor utan fröknar och vi har inga föräldrar. Barn är för goa helt enkelt =)

Jobb

Nu drar jag iväg till jobbet för ett kort jobbpass =) Hur kommer det sig att man alltid stressar till slut även om man har haft jätte mycket tid på sig hela morgonen? =P hehe

TGIF

Hej och god morgon!

Det är dags att vakna nu! =) Själv har jag varit uppe en bra stund, vaknade nämligen av världens jävla mensvärk. Inte kul! Men som tjej kan man ju inte göra så mycket åt saken. Det finns grejer att ta och sådär men va fan orka hålla på med sådant ;)

Jag ska snart hoppa in i duschen och sedan ska jag knapra alvedon för att kunna jobba senare.
Snacka om skönt att börja jobba vid 12 varje dag. Det är rena lyxen ju! =). Men endå så är jag alltid uppe tidigt!


Idag är det dags för att tvätta igen. Vid 4, så det blir att skynda sig hem efter jobbet och slänga i en maskin på en gång. Vem fan bokar en tvättid på en fredag kväll? Jag tydligen, jag tvättade förra fredagen med. Herregud, vad har det blivit av mig? Haha


(Bild tagen från google.se)

RSS 2.0