Ingen sömn

Ja så gick det med den sömnen innan. Jag kunde inte somna eftersom att jag satte igång Vinterviken och satt klistrad (med ett ganska långt avbrott med ett telefonsamtal) det är ju sådan nostalgi över denna film! Haha!

Har precis kommit ut ur duschen och ska bädda ner mig om en stund, imorgon hade jag tänkt gå upp relativt tidigt och bege mig till hemköp och inhandla lite ingredienser till att baka världens godaste bröd =)
Och sedan ska jag vidare och möta upp mor och thomas för en after work vid halv fyra snåret.
OCH på lördag åker vi till sommarstugan och firar mormor :) MYS!

Har även bokat in mig nästa helg. Emilia ska upp till Sthlm och nattvandra så jag ska bo i hennes lägenhet och passa DeNiro hennes underbara pitbull :) MYS!

Nehe, vi höres imorgon mina sköna :)

Naptime!

Har bäddat ner mig i sängen och ska sätta igång en film. Frågan är bara om jag ska köra igång National Treasure - Book of secrets eller om jag ska köra på lite nostalgi och glo på Vinterviken (!) det var ju verkligen år och dar sedan man såg den! Haha.

Vi får la se vad jag ger mig in på =)

Idioter!

Steg upp vid 6.45 idag av någon anledning. Visste inte om jag skulle jobba idag eller inte men hon har inte ringt än så jag antar att jag inte ska jobba. Jaja vi får la se.

Sitter i telefon just nu med min vän Sandra, vi har nog pratat i en halvtimme eller så. Hon berättade att hon vaknat av att deras trappuppgångsdörr blir insparkad och sönderslagen. Och efter detta så skulle de på deras dörr bli inslagen.
Anledningen till detta tänker jag inte skriva här, men de vet iaf vilka två av de fyra är. Så just nu håller jag på och försöker leta fram vad en av dem heter i efternamn. För det här ska de fan få betala för! IDIOTER!!

...

Har inte haft någon ork till att skriva idag. Har inte gjort något speciellt heller så det har inte funnits något att skriva.

Mer imorgon =)

Sol!

Hej!

Har precis varit ute på en promenad till Hemköp. Handlade hem lite varor till maten ikväll!

Fan vilket härligt väder det är ute alltså, sol och inte alls mycket blåst idag. Köpte även en glass men åt bara halva, jag är inte van vid glass eftersom att jag varit laktosintolerant så länge och inte ätit glass på flera år. Men jag började igen för något år sedan, dock inte många per år. Men det var gott en stund iaf =) Marianne valde jag =) Mums med mint!

Är ni ute i värmen?

Måndag 28 Mars 2011

God morgon! Är ni vakna? Är ni i skolan/på jobbet?

Jag är ledig idag så jag tog mig en lite sovmorgon till halv 10. Behövde sova ut lite efter att ha sovit på soffan sedan i torsdags och vaknat när Mamma och Thomas gjort det. Alltså tidigt. Japp.

Solen lyser ute idag och jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Men först måste jag ta mig en dusch innan jag kan ge mig ut. Men den får vänta lite iaf..

=)

IKEA

Hej!

Skrev ju innan att jag inte skulle skriva mer idag MEN jag var på IKEA innan så jag måste ju visa vad jag köpte =)

En klädstång =)

 

& en sak till mina skor :P


Sommartid

Ni har la inte glömt att ställa fram klockan 1 timme?

Vi hörs imorgon, har för mkt att göra idag =)

Lördag!!

Hej, är ni vakna? Mår ni bra idag?

Jag vaknade för en timme sedan av solen. Sover på soffan denna helgen eftersom att Ecke & hans flickvän är här. Och i vardagsrummet finns det ingen persienn så jag vaknade av att solen lös starkt! Lite surt då jag hade velat sova en stund till men nej, det tilläts inte.

Jaja, det är bara att gilla läget, men när de andra sover som stockar blir man ju mer trött. Damn it ;)

Nu ska jag ta och göra lite frukost, magen kurrar som bara den. Sen blir det nog en promenad till Slottskogen, ska kanske möta upp David och hans vänner. Vi får se lite hur det blir =)

Shoppat!

Jaha nu är jag hemma en snabbis för att kasta i mig lite mat! Jag hittade precis vad jag skulle och ville på stan. Så jag har inhandlat 2 par skor till våren/sommaren för 200 (!) kr tillsammans. Det var utförsäljning på Belle! Och så köpte jag en skinnjacka =) NICE!

Så nu ska jag bara ta det lite lugnt en stund och sedan ska jag åka till Olskroken och möta upp mamma och Thomas för att handla lite =)

Visar bilder sedan =)

Stan

Nu drar jag ner till stan och försöker hitta en vårjacka! Wish me luck ;)


Våffeldagen!

Hej!

Hur mår ni idag? Det är ju fredag! =) Fan vad gött!

Jag sitter i soffan och försöker få min näsa att inte vara täppt. Verkar inte gå så bra!
Men idag ska jag åka ner till stan, behöver hitta mig en vårjacka. Har ingen längre =/

Så jag ska snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning efter det =)

Vad ska ni hitta på? Äta våfflor? det är ju trots allt våffeldagen =D

Kram

Mår skit dåligt!

Jag mår jätte dåligt! Har en sjuk huvudvärk, ont i magen och så förkylningen på det. Och inte får jag sova heller. Men men har tagit en tablett iaf så jag hoppas på att det lägger sig snart.

Men jag kommer nog inte orka skriva mer idag, vi har ju gäster med! Vi hörs imorgon =)

Torsdag 24 Mars 2011

God morgon! Hur står det till med er idag?

Själv så har min förkylning etc kommit igen. Fan alltså, så jävla jobbigt och tråkigt! Är ledig idag med. Skönt det iaf för jag tror inte jag hade orkat med massa barn när jag mår såhär!

MEN. Det är 10 plus grader ute, klarblå himmel och solsken! Det är helt underbart! MEN (igen!) det blåser som FAN här. Men det gör inget =P

Nu ska jag slå en pling till min vän Emelie :)

Sjuka var igår att alla mina tre hjärtan (Sandra, Anna & Elin) ringde mig under samma kväll. Vi pratar inte så ofta längre, vi har våra liv och de bor i Växjö liksom. Men jag fick prata massa med alla under samma kväll. Underbart =)

Hej!

Jobbet gick bra idag. Trevlig personal och mysiga barn!
Slutade vid halv fyra så jag promenerade hem 20 minuter och hade gjort en deal med mamma om att jag städar badrummet och hon tar lägenheten.

Men när jag var klar med toan så körde jag på och dammsög och moppade hela lägenheten. Så det var klart när hon kom hem =)

Nu har vi precis fått i oss lite mat och nu ska jag ge mig på det sista med städningen, nämligen mitt eget rum. Jag ska organisera garderoben som ser ut som ett bombnedslag (jag får verkligen inte plats med allt i EN garderob, det suger!) så, dags att sätta igång innan jag somnar =)

Imorgon kommer Thomas son och hans flickvän hit. Trevligt!

Kanske jobbar imorgon, vem vet!? =)

Home sweet home!!

Nu är jag äntligen hemma. Trött som aldrig förr. Eller okej, så trött är jag faktiskt inte. Men när man sjunker ner i soffan efter att man har kommit hem så blir man automatiskt trött. Stört, men man slappnar ju inte av förrän då, inte ens när man har rast slappnar man av helt eftersom att man måste hålla koll på klockan med.

Men det har varit helt underbart vädet idag (okej det hade inte varit fel om det inte hade blåst så mycket) så jag har varit ute i stort sett hela dagen. Förmiddagen med lilla gruppen och eftermiddagen med stora gruppen plus att de lilla kom ut sedan med och så åt vi mellanmål ute (och när vi gjorde det så försvann självklart solen så att vi satt och frös) men det har varit härligt!

Hann inte ens sluta förrän vikariepoolen ringde mig och frågade om jag kunde jobba imorgon på en annan förskola. Självklart kan jag det så imorgon får jag se en ny förskola. Om jag hittar ;) haha. Nejdå det ska inte vara några problem, men imorgon blir det spårvagn. Har ju blivit bortskämd med att kunna gå till denna förskolan och även 2 andra. Så det suger lite, men jag ska iaf promenera hem imorgon för så jätte långt var det inte. Men eftersom jag inte vet hur lång tid det tar att gå dit så får det bli vagnen på morgonen.

Haha, ja herregud nu har jag babblat om massa ointressant för länge. Nu ska jag ta mig en macka och sedan ska jag hoppa in i duschen så att jag har det gjort =) Kram kram

Tisdag

Hej, god morgon!

Hur mår ni? Jag mår bra, lite trött bara. Hinner inte skriva så mycket måste kila iväg till jobbet nu. Jobbar 7.45 - 16 på samma ställe som jag var på i torsdags och fredags =) Nice =)

Vi hörs efter =)

Önnestad

Har precis pratat med Önnestad folkhögskola. Det är där jag ska gå till hösten nämligen. Men jag var osäker på om jag hade fyllt i att jag ville bo på internatet och vilken av de två alternativen jag ville bo i isf.
Så det var bara att ringa, visst hade jag kryssat i men jag hade inte skrivit vilken av de två jag ville ha. Så det fixade jag nu. Tog det dyrare alternativet för jag vill verkligen ha toa och dusch i mitt rum! Så nu håller vi tummarna för att jag får det med =)

Har precis duschat så nu funderar jag på om jag kanske skulle ge mig ut i det fina vädret lite. Men sen tänkte jag att jag kanske ska vänta så jag kan möta upp mamma sen, hon ska på intervju bara en liten bit härifrån. Så då kan man ju slå två flugor i en smäll liksom =)

Lycka till Mamma =)

Sommar

Jag längtar till sommaren när man kan sitta ute med vänner till sena natten. När man egentligen inte behöver göra något speciellt utan bara ta en filt och dra med vännerna. Sommaren är ju underbar för fan. SÅÅ GE MIG SOMMAR SNART!! (Eller åtminstone riktig vår!) =)



Joel, Jacqueline, Jag & Jonas på Östersjöfestivalen 2005! =)

Måndag igen

Herregud vad veckorna går snabbt alltså. Redan måndag igen.

Har varit vaken sedan 9 men har inte gjort något speciellt. Bara tagit det lugnt, sjukt skönt. Denna dagen har inte för mycket att bjuda på. Ska ta mig en dusch om en stund hade jag tänkt. Annars har jag bara några viktiga samtal att ringa men det blir efter lunchen. Skönt.

Vad gör ni denna måndagen då?

Natti natti =)

Jag har missat de tre sista avsnitten av Solsidan så jag tog igen det nu idag efter att det visats på tvn. Tråkigt att det är slut nu men vi får la se om det kommer en tredje säsong. Kanske, kanske inte.

Men måste erkänna att jag tycker helt klart att säsong 2 inte var alls i samma klass som första säsongen. Första var mycket bättre, men självklart var ju andra med bra. Men helt enkelt inte lika bra.


Nu ska jag krypa ner och ha en date med min kudde =) Sov sött!


YNWA!

 

Har precis sett en underbar match. Sunderland - Liverpool. Slutade 0-2 så mitt älskade Liverpool åker hem med 3 poäng. GÖTT som fan =) hihi.

 

Vad gör ni denna söndag?


Söndag 20 Mars 2011

Hej! Hur mår ni denna söndag? Jag mår prima! Ska ta och göra lite mat snart dock, sjukt hungrig =)

Lördagen spenderade jag bara i soffan och glodde på MASSA filmer! Det var sjukt skönt att bara ta det lugnt för en gångs skull.

Så, vad ska man hitta på denna mulna söndag då? Ingen aning. Inget speciellt tror jag inte. Behöver vila upp mig lite till känns det som ;) hehe.

Vi hörs sen!

Lördag!

Hej! Hur mår ni? Har ni det nice i solen eller?

Det blev en väldigt spontan utgång igår med Emilia. Och väl inne på Park Lane blev vi bjudna på skumpa hela natten av ett norskt gäng. Kan ju säga att jag mår inte prima idag! Och självklart hade jag ju satt upp en tvättid så det är sjukt jobbigt att gå ner till tvättstugan hela tiden. Haha. Jag konstaterar nu att jag blivit bakis. Var inte det alls när jag vaknade men när jag åkte hem så kom det smygandes.

Jaja, idag är en ny dag. Ska sova en stund sen när tvätten är klar. Tanken är så iaf. Haha.

Nehe nu ska jag äta och så hörs vi sen =)

Trött!

Herregud vad trött jag blev efter maten alltså! Men som vanligt är jag typ trött vid denna tiden och sedan framåt tio tiden så blir jag hur pigg som helst.
Duschen fick vänta, har inte kommit in i den än. Men tanken var ju att jag skulle göra det efter middagen istället. Men nu sitter jag här visst. Oj då ;)

Vad gör ni ikväll/helgen?

Nehe nu måste jag snyta mig!! ;P



Sandra och jag från 1 December 2007

Lista

Snodde denna lista från Egoina =) Enjoy =)

Jag har insett att min senaste kyss… var onödig
Jag lyssnar på…
musik dygnet runt (nästan)
Du mår bäst när du…
är med familjen, vännerna eller sjunger
Stockholms bästa stadsdel är…
söder!
Jag pratar…
när jag vill
Jag älskar/tycker om…
relativt mycket
Min bästa vän(ner) är…
de vet de själva!
Min första riktiga kyss…
var med Jonas (räknar inte de andra!)
Jag avskyr när folk frågar…
varför man är singel
Kärlek är…
en gåva
Någonstans, tänker någon…
på mig ;) HAHA
Jag kommer alltid att vara…
mig själv!
Jag är hemligt förälskad i…
Carlos
Sist jag grät var…
någon gång
Min mobiltelefon är…
mongolid
När jag vaknar på morgonen…
går jag upp direkt
Innan jag går och lägger mig…
lyssnar jag på musik
Just nu tänker jag på…
duschen haha
Bebisar är…
underbara
Homosexuella är…
människor
Blondinbella är…
härlig
Ikväll ska jag… dricka champange
I morgon kommer jag…
att bl.a. tvätta
Jag vill verkligen… åka till USA nu!

 



TGIF!!

Hur mår ni?

Jag mår kanon. Det är ju fredag och jag har nyligen kommit hem från en arbetande dag. Jag har varit ute väldigt mycket idag med. Inget mig emot egentligen, när man väl kommit ut är det ju inga problem alls =).

Har iaf haft det jätte mysigt på denna förskolan. Gillar ungarna som bara den =). Ska tillbaka på tisdag, härligt =)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag, ja vad ska jag göra? Ingen aning. Denna helgen ska jag bara ta det lugnt. Ska bli sjukt skönt!! =)

Vi hörs senare =)

Fy fan!

Ja det här är ju verkligen inte sant eller? JO det är ju det.

Igår hade vi världens bästa vårdag hittills och idag är marken täckt av snö. Kul! NEJ! Första snön på 1 månad här minst. Jaja, det är bara att se glad ut och gå till jobbet.

Jobbar 7.45 - 16. Vi hörs efteråt =)

Hej!

Jag har inte haft någon chans till att uppdatera under dagen och när jag kom hem så satte mamma igång och kollade på The Event på datorn, så jag har inte haft tillgång till datorn förrän nu.

Men det gick bra att arbeta även idag. Helt underbara barn även om det har varit en hel del att göra. Men jag var ute i stort sett hela dagen. Enda gången jag var inne var under frukosten, lunchen och mellanmålet. Och när jag hade rast.
Men eftersom att det har varit riktigt vårväder här idag så har det bara varit skönt att vara ute, stått i solen och myst. Haha. Okej jag har ju klart lekt med barnen med =)
Blev även en halvtimmes längre arbete idag eftersom det var brist på ordinarie förskolelärare. Inget mig emot helt enkelt =)

Mötte upp Mamma på ICA efter jag slutat för att inhandla lite till kylskåpet, behövdes verkligen!

Nehe nu vill knappt ögonen vara med längre, ska ta och glo på lite tv och snacka skit med min mor och Thomas.

Imorgon jobbar jag igen. Börjar vid 7.45 igen och slutar förmodligen vid 16. Det är sagt så, men det var det ju även idag. Så vi får la se!
Imorgon ska sista ryska champangen fram, för vi ska fira att jag kommit in på skolan =) Yeeey!

Haha. Hörs kanske senare, om jag orkar hålla ögonen öppna vill säga =)

God morgon!!

Hej! Är ni vakna?

Känns som att jag är uppe med tuppen idag. Är sjukt trött, men så är det när man inte kan somna för att man ligger och hosta hela natten. Jaja, det är bara att ta nya tag och se glad ut.

Ska jobba idag mellan 7.45 och 4. Sjukt skönt att jobba lite, blir nog jobb imorgon med =) NICE =)

PUSS

Yeeey

Jaha nu har jag smält beskedet jag fick ifrån skåne idag. Hehe. Jag har kommit in på Önnestad Folkhögskola som ligger en mil utanför Kristianstad. Så dit ska jag flytta i augusti och befinna mig i ett år framöver :) Ska bli riktigt kul och det är ju jätte bra att jag tar tag i detta så jag kan läsa till reseledare sedan! =)

Och så upptäckte jag att en gammal klasskompis (vi gick i 4-6 tillsammans) bor i Kristianstad och studerar på högskolan där. Så då ska jag bannemig ge mig ut på en stadstur med henne och vem vet, vi kanske passar bra ihop som vänner fortfarande? Det hade ju varit jävligt nice :)

Nehe, nu måste jag hoppa i säng. Ska jobba tidigt imorgon! =) PUSS

Skåne!

Jag ska bli skåning! Eller ja, haha jag ska flytta till skåne till hösten :D Yeeey..

Lalala

Jag har lite tråkigt just nu i väntan på att min vän ska höra av sig så att vi kan mötas upp för en fika eller något sådant.

Så jag har suttit och spelat massa spel på internet, lite för att få tiden att gå. Men nu har jag tröttnat på det. Man blir ju bara trött i ögonen ;) Hehe..

Vad gör ni?


Dagens låt

Idag är det en rätt så gammal låt, från 2009 som passar som dagens låt. Lyssna på texten, den är jäkligt fin och sann!!



Demi Lovato - Believe In Me


Stay Strong


Stay Strong ♥

She's back! Yeey! =)

Morgon! Min jävla telefon vägrade fungera i morse så det blev inget jobb för mig idag. Men imorgon och fredag ska jag iaf till en förskola som inte ligger för långt bort. SKönt =). Och ska bli kul att komma till en ny och se hur de har det där =)
Spännande =)

Nehe, dagens låt kommer upp strax =)

@#"%!!@%#!#¤42

Jag känner precis så som min rubrik säger. Jag blir så irriterande och arg på att den här jävla förkylningen etc inte kan försvinna. Jag har fan varit sådan här i ca 1 månad nu och det blir aldrig bra. Och mitt lock för örat gör nu mera skit ont.. Men jaja, det är bara att stå ut. Men det värsta är att jag vet att det kommer bli värre om jag jobbar mer.. Jag blir alltid smittad av alla bakterier på de olika förskolorna som jag hoppar runt på. Men vad gör man inte när man älskar att arbeta med barn?

Jaja, vi får se om det blir något arbete imorgon. Jag hoppas på det, samtidigt som jag inte har något emot att vara hemma en dag till. Men jag vill ju klart jobba och få in lite stålar. Haha.

Ursäkta mina svordommar i detta inlägget, jag behövde bara skriva av mig lite =)

Folhögskola

Har precis tagit mig en skön dusch! Det behövdes efter min hårda städning (haha, eller inte men behövdes iaf!) och nu ska jag ta tag i min sista ansökan till folkhögskola.

Jag har nämligen bestämt mig för (om jag kommer in) att börja på folkhögskola till hösten. Jag behöver nämligen läsa upp lite betyg och jag har försökt med komvux och sådant men det passar helt enkelt inte mig. Så nu ska jag ge mig in på folkhögskola. 1 år kommer det bara bli för mer behöver jag inte. Och sedan ska jag läsa vidare till reseledare. Ja det är iaf mitt mål just nu.

Så jag har redan sökt 5 skolor, men har en kvar som är lite klurigare, måste nämligen skriva massa saker om mig själv etc. Så det får jag la ta och sätta igång med nu då. Wish me luck =)


Vår!

Gud vad det är fint väder ute idag alltså! Solen lyser för fullt, men det är iofs inte mer än 5 plus grader ute. Men jag gick nyss en härlig promenad och solen värmer ju lite iaf =)

Men i och med detta fna väder så fick jag en sådan längtan till Skummeslöv! Min mormor har sommarstuga i Skummeslöv och jag har varit där varje sommar sedan jag var ett blöjbarn. Och även om det inte blir lika länge eller alls på samma sätt nu för tiden så är det alltid skönt att komma dit. Koppla av och bara vara!

Skummeslöv är något som alltid kommer betyda väldigt mycket för mig och jag kan knappt tänka mig en sommar utan minst ETT besök där. Underbart, det är som att åka tillbaka i tiden på något vis!



Jag & Madde för ett par år sedan på stranden i Skummeslöv =)

I brist på annat, vi kör en lista!

ALLMÄNT...
Namn: Sandra.
Piercingar: Nepp.
Tatueringar: Yes, en!
Längd: 150 cm.
Skostorlek: 36-37.
Hårfärg: Jadu just nu är det la lite orange/rött.
Är du kär i någon: Nej.
Önskar du att du bodde någon annanstans: Trivs bra här men måste svara ja!
Tänker du på självmord: Nej.
Tycker andra att du är attraktiv: Har ju hört det, men vad vet jag.
Vilket schampo använder du: Fructis.
Vilken parfym använder du: Beckham.
Vad är du rädd för: Katter och massa annat.
Gillar du att tvätta: Nja, det är ju inte kul direkt men har inget emot det heller.
Gillar du Berg-och-Dalbana: Inte speciellt.

 

SENASTE...
Film du hyrde: Oj, det minns jag verkligen inte.
Film du köpte: Ingen aning, var länge sedan.
Låten du lyssnade på: Taylor Swift – Tim McGraw
Låten du hade på hjärnan: Selena Gomez – Who Says
Låten du laddade ner: -
Personen du ringde: Mamma.
TV program du tittade på: Pretty Little Liars.
Personen du tänkte på: Carlos.

 

FAVORIT...
Mat: Har ingen favorit direkt.
Låt: Selena Gomez – Who Says . Är en av dem.
Sak att göra: Umgås med vännerna.
Sport: Fotboll och Ishockey.
Dryck: Vatten.
Kläder: Snygga?
Film: För många.
Bil: Volvo.

 

ANTAL...
Gånger du varit kär: 1.
Gånger ditt hjärta brustit: 1.
Hjärtan brustit på grund av dej: Vet inte?
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Några ggr.
Ärr du har på kroppen: 2.

 

SENASTE...
Bok du läste: Vampire Diaries.
Personen du fick mail av: Har inte kollat idag, så vet inte.
Personen du fick brev av: Knappt man använder brev nu för tiden ju.
Personen du fick sms av: David.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Det var år sedan.

 

ÖVRIGT...
Vad har du gjort idag: Städat.
Var det kul: Inte speciellt.
Hur tidigt stiger du upp: Beror på om jag jobbar eller inte.
Gillar du att slåss: Nej.
Vad ska du göra ikväll: Inget speciellt tror jag inte.

Är du seriös: Ibland så.
Vad är du allergisk mot: Laktos.
Var har du ont: Örat.
Använder du hårspray: Inte ofta.
Kan du stå på händer: Ja.
Favorit serie: PLL, GG, TVD, BTR, Glee, 90210 m.m

 

ÖVRIGT MER...
Salt eller socker: Salt.
Gillar du ketchup: Inte speciellt.
Är du glad nu: Ja.
Var du glad igår: Ja.
Känner du någon som jobbar på sjukhus: Ja.
Vad dansar du till: Olika.
Stockholm är: Underbart.
Göteborg är: Sveriges framsida =).
Kan du sjunga: Ja.
Mer värt än guld: Familjen och vännerna!
Spaghetti eller makaroner: Inget av det.
Ett land jag helst vill besöka: Land som jag ej varit i: Thailand. Annars USA igen.
Ska bli skoj: När jag blir faster!
Ska inte bli skoj: Vet inte.
Sparar till: Resa.
Väntar på: -
Pålägg som gäller: Vet inte.
Dagens dryck: Vatten.

 


Ledig idag

Jaha då var jag ledig idag med alltså. Rätt så skönt, men jag ska ta och städa och ha mig, så det blir inte så lungt endå :)

Hur mår ni idag då? Själv så dödar snart det här locket för örat mig alltså, det är sjukt irriterande och har börjat göra lite ont med. Dags att gå till doktorn kanske, nej!

Nehe dags att slänga i mig lite lunch och sedan börja städa.. =)

Dagens låt

En väldigt bra låt med en sjukt bra text. Lyssna riktigt



Selena Gomez - Who Says



Måndag 14 Mars 2011

Hej!

Måndag igen då alltså. Har varit ledig idag, vilket har varit skönt efter den galna helgen!

Hade en helt underbar helg med mina vänner (mest Emelie :) ) med spontana utgångar och ja jag vet inte vad =P haha.

Men nu är det en ny vecka, jag har världens lock för örat, en irriterande hosta och lite snuva med. Men vad gör det!? Hoppas på jobb imorgon iaf! =)

Tjingeling

hejhejhejhej

FREDAG, VÄXJÖ, EMELIE OCH ÖL!!!

Läget dååå???

Jag och mamma drog iväg till bilhandlaren i morse och hämtade upp våran snygga nya bil =) Sedan satte vi oss och körde till Växjö. Så nu är vi här i helgen för att umgås med våra vänner..

Så just nu sitter jag hemma hos bästa Emelie och vi har precis öppnat varsin öl, sen får vi se vad vi ska hitta på =)

Imorgon är en annan dag =D

ID Mineral Smink =)



Jag är med och tävlar hos Millah om ett valfritt startkit i.d BareMinerals från StylingAgenten.se =D


God morgon!

Hej. Hur mår ni?

Jag mår piss rent ut sagt. Okej kanske inte piss, men inget vidare iaf. Jag har verkligen blivit sjuk igen. Jag vaknade upp med en täppt näsa och halsont. Näsan har jag gjort något åt men halsen värker på ett konstigt sätt fortfarande. Jävla skit med!
Helst hade jag bara velat ligga hemma i sängen och vila upp mig och försöka bli frisk till helgen. Men jag har ju lovat att arbeta på en förskola idag så det känns inte alls som ett bra läge att ringa och sjukanmäla sig!
Vi får la se hur dagen går, kanske blir det bättre senare.. Eller kanske värre. Vi håller tummarna för bättre!!
Bara inte barnen smittar mig mer! Jag kan verkligen inte bli sjuk till helgen igen!!

Jaja, nu ska jag ta och göra mig i ordning. Förskolan jag ska till idag har jag aldrig varit på förr, men den ligger inte allt för långt borta iaf. Skönt. Men ska ändå ta vagnen dit för jag känner mig lat idag. OM jag orkar efter att ha jobbat till 17 så ska jag ta en promenad hem. Men vi får helt enkelt se hur jag mår då!

Ha en fin dag!! Puss puss

Demi Lovato

En av mina favorit artister ( G U D O M L I G röst! ) har varit inne på treatment för personal issues ett par månader och kom ut därifrån i Januari. Idag postade cambio en video av henne, första sedan hon kom ut, där hon tackar alla sina fans och säger även att hon inte kan vänta med att börja arbeta igen.

Och tror ni jag kan vänta eller? Hon var nämligen igång med att göra ett nytt album när hon fick avbryta det. Jag väntar med spänning på hur hennes album kommer vara och när det kommer ut. Även om det lär ta ett par månader innan hon släpper det. Men det är så kul att hon är på g igen =) Jag väntaaaaaaaar =D haha..



Demi Lovato

Fan fan fan!!

Jag håller på att bli förkyld igen!
Det började igår kväll med att jag började nysa massa och när jag väl la mig i sängen så kände jag halsontet komma krypandes. När jag vaknade var jag ej så pigg men nu känns det lite lite bättre.

Ikväll ska jag kurera mig med MASSOR av the och hoppas på att det blir bättre! Hoppas även på jobb imorgon (så länge de inte smittar mig!!). Ska nämligen till Växjö i helgen med mamma och jag vill inte vara sjuk igen. Var ju jätte sjuk sist jag var där..

Jag borde inte arbeta på förskolor egentligen. Jag har NOLL immunförsvar och förskolor är ju fullt av olika bakterier och sjukor! Blä.. Men jag älskar att arbeta så!

Jaja, nu ska jag springa  ner till affären och införskaffa mig lite frimärken etc..

Jag suger på det här med att blogga!

Herregud vilken lugn helg jag har haft! I fredags somnade jag innan 11 och igår var jag endast ute och tog en sen fika med en vän, men var hemma vid 11 tiden igen! Men man behöver ju en lugn helg ibland, har en känsla av att nästa inte blir lika lugn då jag ska åka till Växjö och hälsa på.

Nu ska jag snart bege mig in i duschen och sedan ska jag vidare till en kompis jobb och käka lite god mat :D MUMS!! Hehe. Gratis är gott, right!? ;)

Vinn saker!!

Var med och tävla HÄR vettja =)



Hej!

Nu har jag varit sådär dålig med att skriva igen. Jag vet, det blir så ibland..

I helgen så var min bror och hans flickvän här och det var himla trevligt =) I lördags var jag dock ute med ett par vänner, mkt trevligt!! =)

Och i söndags åkte dem hem till Sthlm igen och så kom min kusin och hans kompis för att de skulle på antagningsprov på musikhögskolan. Så just nu ligger de och sover i mitt rum men de ska åka hem idag. Lite tråkigt men å andra sidan så får jag äntligen tillbaka min säng =D haha. Har inte sovit i den sen i torsdags, så det ska bli skönt =) Nej jag sov ju inte ens i den i torsdags för då sov jag ju hos en kompis =) Jaja!

Ska bli skönt iaf även om det är lite tråkigt att de åker hem!!

RSS 2.0