Utmanad ;)

Hej hej! Tyra utmande alla läsare att göra denna listan :) Så I'm in! Gör det ni med vettja =)

När vaknade du imorse?
Svar:
12 typ. Gick dock och la mig vid halv 6 i morse =P

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Svar:
Fan, jag måste snyta mig! Haha

Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?
Svar:
Nepp, har inte ringt någon alls idag.

Vilket humör är du på?
Svar:
Lite smått irriterad för att Liverpool inte vann matchen!

Vad har du på dig just nu?
Svar:
Mjukisar, strumpor, en skön stor tröja.

Har du ont någonstans?
Svar:
I käken/tänderna. Pressar alltid som fan när jag sover och är förkyld =(

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
Svar:
Mjölkchoklad!! Aldrig att jag är det annars..

Hur mycket var din senaste lön på?
Svar:
Bara några få tusen. Hade inte jobbat så mkt.

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
Svar:
Minns jag inte. Det var ett tag sedan.

Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?
Svar:
Tv.nu faktiskt

Vad ska du göra idag och ikväll?
Svar:
Idag har jag kollat på fotboll med min bror. Vinkat av honom och hans flickvän och om några timmar kommer min kusin och hans kompis så då ska jag umgås med dem =) hade velat kolla på Oscarsgalan inatt men måste upp tidigt imorgon =(

Vilken är den första låten du sätter på idag?
Svar:
Det vet jag faktiskt inte..

Varför ska man läsa din blogg?
Svar:
Jadu, det är min dagbok så vill man veta vad jag har för mig så varsågod ;)

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
Svar:
Då låg jag i soffan hemma hos pappa och mådde skit!

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?
Svar:
Det vet i fan du.. Kan jag inte tro..

När fotade något senast, och vad?
Svar:
Mamma och min bror igår kväll =)

Kommer du göra av med pengar idag, på vad?
Svar:
Nej det tror jag inte, har ingen ork att ge mig iväg ;P

Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?
Svar:
Soffbordet

Vad tror du att klockan är?
Svar:
Halv 6 .. (den var visst bara kvart över fem)

Vad borde du göra idag?
Svar:
Duscha, så det ska jag göra!

Vad ska du ha på dig idag?
Svar:
Det jag har på mig nu =)

Om du fick fråga en fråga till vem som helst, vem hade du frågat, och vad?
Svar:
Oj, herregud. Den var svår. Jag vet faktiskt inte, har aldrig tänkt så..

Kanske fråga Steven Gerrard något om Liverpool eller nej jag vet inte. Haha

Yr

Det är så konstigt att varje dag från ungefär 4 fram tills det att jag går och lägger mig har jag huvudvärk (fungerar inte med alvedon eller något) och mår sjukt konstigt, yr etc. Men det är inte så ovanligt när jag är förkyld etc. Det är samma visa varje gång. Ingen skön känsla vill jag inte påstå! Och när jag har sådan huvudvärk så mår jag alltid illa med. Men va fan, en lätt migrän kallar dem detta. Jaja, det är bara att stå ut helt enkelt!

Jag var iaf på min väns cafe idag och jävla vilken rush det kom när hon jobbade själv (självklart när de andra hade gått hem!!) så snäll som jag är så hoppade jag in och hjälpte till lite :) Vad gör man inte för sina vänner liksom!? ;)

Nehe, nu är det dags att gå och lägga sig. Orkar inte hålla ögonen öppna länge till!

Om datorn vill ge med sig imorgon så ska jag lägga in lite gamla bilder som jag hittade på ett par skivor hemma hos pappa :)

Sov gott!! =)

Lunch

Hej hej hemskt mycket hej :) Tvätten är klar och jag har ringt ett väldigt viktigt samtal och bokat ett möte :) Känns super bra, så ska dit på måndag och snacka och sådär :) Har precis letat upp ett recept på något gott att laga. Mamma är halvt sjukskriven i 3 veckor så hon slutar redan vid halv 12 idag så jag ska ha maten klar när hon kommer hem vid halv 1 tiden :) Så det blir lax med broccoli och quinoa :) . Förhoppningsvis klarar jag av att äta lax idag. Jag klarar nämligen inte av fisk smaken vilket är synd då mammas sambo ÄLSKAR fisk. Göteborgare som han är ;). Men jag vet att jag ÄLSKADE lax innan så jag hoppas att jag klarar av det. Men å andra sidan så kan jag ju inte påstå att jag har så mycket smak eftersom att jag är förkyld fortfarande. Det suger! :) Nehe, nu är det dags att börja med maten :) See yah later ;)

Morgon!

Hej! Jag vet att jag sa att jag skulle skriva när jag kom tillbaka till Göteborg igår, men jag hann verkligen inte. Jag stack hem direkt när tåget rullade in, tog en snabbdusch, gjorde mig i ordning och sedan stack jag ner till Ethels! När jag väl kom hem där ifrån var jag helt snurrig och konstig, pga att jag är sjuk då. Så jag hoppade i säng på en gång! Men nu är jag lite piggare, än så länge iaf! Är igång och tvättar, behövdes verkligen så jag fann en tid nu på morgonen som var ledig! Perfekt! Dock kan jag inte påstå att jag är speciellt snabb där nere, är sjukt svag fortfarande. Nehe nu måste jag springa ner igen! Hörs sen :)

Veckan i helhet

Hej!! jag vet att jag varit jävligt dålig på att uppdatera denna veckan.. Jag har helt enkelt haft noll ork, har jobbat hela dagarna tisdag, onsdag och torsdag och varit sjukt trött när jag kommit hem.. Och inte nog med det så började jag känna mig dålig i torsdags när jag jobbade.. Så när klockan ringde vid halv fem i fredags ville jag bara dö.. Men det var bara att stiga upp, sätta sig i bilen och åka ner till tåget.. Så vid nio i fredags anlände jag till Växjö. Åkte hem till pappa direkt och bara la mig i soffan, mådde skit!! Kvällen blev lugn den med, pappa och Tuk var på fest och kom inte hem förrän på lördag eftermiddag, så jag och Charlie hade det mysigt själva :) igår gjorde jag inte speciellt mycket heller och inte idag heller.. Mår bättre men mitt huvud är så tungt och gör så ont av minsta rörelse.. Imorgon åker jag hem vid 9 på morgonen och ber till gudarna om att jag ska må bättre då :) Blev ett lite osammanhängande emellanåt men det får bra så.. Vi hörs när jag kommer hem till Göteborg igen :)

Happy Valentines Day!

Hej!

Jag har spenderat min alla hjärtans dag kväll med god mat och mys med mamma =D hehe.

jag har tråkigt, så jag har roat mig med detta ;P

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!


Fullspäckad dag!

Jag tog en sovmorgon till halv elva idag, för att klara av hela dagen behövde jag lite vila!
Jag ska strax hoppa in i duschen och sådär, efter det ska jag till Anita och umgås lite och senare ikväll ska jag ut och ta ett glas med Emilie och David! Mysigt!

Nehe nu måste jag skynda mig!!

PUSS

Dagen blev inte som den var tänkt!

Jag känner bara för att stoppa huvudet under täcket och försvinna just nu.

Dagen började ju rätt bra med att jag skulle tvätta, inga konstigheter. Men när jag var nere andra gången och skulle hänga upp all tvätt så sa min mage ifrån, jag visste inte hur jag skulle klara av att hänga upp tvätten. Så jag var tvungen att springa upp till lägenheten igen. Efter ett toa besök så gick jag ner igen, började hänga upp kläderna. 4 plagg sedan var det dags igen.
Så jag bad mamma att gå ner, hon är hemma och sjuk. Men hon såg ju hur jag mådde och hon vet ju hur jag har det. Så det var hela min förmiddag. Underhållande va? Sitta på dass hela tiden.

Så vid 11 la jag mig i sängen och försökte vila lite för att magen skulle lugna ner sig, jag somnade. Sov i 3 timmar!! Super skönt och magen lugnade ner sig!

Men jag är fortfarande svag. Har ont i magen och har knappt fått i mig någon föda idag.

Drog igång en film innan och la mig i soffan jämte mamma. Så vi glodde på film och nu funderar jag på vad jag ska göra. Ska jag orka duscha idag eller ska jag ta det imorgon? Gah, jag är sjukt svag just nu. Snart kan jag sova iaf!


Tisdag 8 Februari 2011

Vakna?

Jag är super trött, mina ögon vill verkligen inte vara öppna! Men jag hade bokat tvättid vid 8 idag så det var bara att stiga upp och slänga i tvättarna. Men det är ju inte speciellt jobbigt egentligen. Bara man underhåller sig i väntan på att det ska bli klart.

Nu måste jag springa ner igen. =)

En snabbvisit i Växjö!

Hej!

I fredags kväll bestämde sig jag och en kompis att dra ut och ta ett par glas och snacka massa gamla minnen. Vi hade nämligen inte sett varandra på SJUKT längre, år alltså. Så det var riktigt kul!!

Det var dock inte lika roligt att gå upp vid 9 i lördags, men det var faktiskt inte så farligt. Satte mig bara i bilen och somnade nästan på en gång. Och så 2,5 timmar senare var man framme i Växjö.
Drog hem till Emelie och drack kaffe med henne och pratade massa! =). Mysigt som bara den!
Tog sedan bussen hem till Pappa där jag var inatt. Vi åt gott och så kollade vi på melodifestivalen och snackade massa! Super mysigt! =).

Sen var det bara att åka hem idag. Fast vi åkte relativt sent så det var mysigt att få ett par timmar till med Pappa, Tuk & Charlie. Gosade massa med challe :)

Så nu är man hemma i Göteborg igen. Ska snart bädda ner mig i sängen, är jätte trött! Hörs imorgon =)


Stan!

Nu drar jag in till Vasa och tar ett par glas med en gammal kompis ifrån Växjö. Sjukt kul! Vi har inte sett på evigheter. Vi lyckas nämligen ALLTID åka runt varandra. Är inte jag i Växjö så är hon.. ALLTID.. Haha!

Men nu ska vi äntligen ses.. Vi umgicks väldigt mkt genom andra vänner i ett par år och denna tjej har alltid legat på en väldigt bra plats i mitt hjärta =)

Ska bli så kul =) Tjingeling hörs imorgon =)


Hemma!

Då var man hemma igen! Vi tog aldrig en fika i Haga, vi träffade nämligen på två av Anitas fastrar + hennes kusins 6 månaders bebis så vi gick ner till stan med dem och fikade på Sense istället =). Väl där så kom det ännu mer från hennes släkt, kusiner och ja jag vet inte hur alla var släkt. Haha. Så nu har jag varit på ett persiskt släktkalas kan man nästa säga ;). Men det var super trevligt.

Sedan stack vi in i några affärer lite snabbt, upp till avenyn och glodde lite till och sen ner till haga för att glo lite till. En skön men lite kall dag.

Nu är jag så hungrig att jag håller på att svimma. Men det går ju åtminstone att göra något åt =).

TTYL =)

Haga

Det blir inget hemmaspa idag, eller kanske senare ikväll eller något sådant. Beror helt på när jag kommer hem.
Anita ringde nämligen för en stund sedan och undrade om jag ville träffas och fika i Haga eller någon annan stans. Det kan man ju inte säga nej till? ;). Så jag har precis duschat, peelade dock hela kroppen så man känner sig fin ;).

Nu måste jag göra mig i ordning då så att jag blir i lagom tid tills hon slutar jobba =).

PUSS

Hemmaspa!

Hej!

Jag kunde banne mig inte somna igår då mitt huvud verkligen dunkade i 700 km/h kändes det som. Men tillslut somnade jag nog av utmattning, men då var ändå klockan över 12. Jaja, men jag vaknade upp i morse vid 7 av att mamma hämtade kläder i mitt rum, tror ni att jag kunde somna om då eller?
Nej, det tog en timme att somna om, sen var det bara att gå upp vid halv nio när klockan ringde =P

Jaja, idag ska jag ha lite hemmaspa för mig själv, man behöver ta hand om sig lite. Show you later =)

Jävla huvud!!

Herregud, mitt huvud dunkar på någon så in i bomben! Näst intill så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen, men ändå så tvingar jag mig själv till att sitta och lyssna på musik. Smart drag va? Kanske inte, men va fan man kan ju inte leva utan musik ju =D Riiiiiight?

Nehe, nu går jag och lägger mig i ett hörn och sover! =) Skriver helt enkelt mer imorgon =)


Pappa & Charlie

Det är faktiskt jobbigt att vara borta från Pappa & Charlie så länge. Min pappa, min älskade pappa, vi har så roligt tillsammans och jag älskar att umgås med honom! Charlie, min älskade gamla hund, hur mysigt är det inte att gosa och klia honom liksom!?

Men på lördag åker jag ner för att spendera en natt i Växjö. Passar på att hänga på när Mamma & Thomas kör ner, endast för att gosa med Challe och umgås med Pappa & Tuk =). Får se om jag hinner träffa mina vänner lite med, kommer ju inte stanna så länge så det finns inte för mycket tid.

Jag längtar =) Bara en heldag kvar innan det är lördag =) Imorgon blir det nog ett glas vin så man somna gott =) Hehe.

Träning

Det är svårt att hitta någon träningsform som man trivs med och som man har roligt till. För hur mycket motivation får man om träningen är tråkig? Då tränar man ju bara ett par gånger och sedan rinner det lätt ut i sanden!

Jag försöker verkligen hitta något som jag ska tycka är roligt. Det är inte det lättaste. Något som är roligt att träna är Zumba, problemet med det är bara att det jag har att följa är på holländska, vilket gör att man tappar motivationen när man inte förstår vad de säger!? Haha.

Nu ska jag däremot testa på lite andra, dansa är ju roligt så jag satsar på den träningen. Får verkligen hoppas på att det är något för mig!

Jag ska testa två olika program har jag tänkt mig, så får vi se vilken eller ens om jag fastnar för någon av dem!

Carmen Electras olika program är det första jag ska ge mig in på och testa. Vi får la se om det passar mig, det är lite strip tease tema på det så jag vet inte, det kan ju vara riktigt roligt, HAHA!



Pump It Up är det andra jag ska testa, lite aerobicsdans, låter roligt! Vi får se =)


Morrn morrn!

Läget idag då? Jag vaknade upp för en timme sedan och har bara legat och dragit mig i sängen och suttit vid datorn. Det är skönt att ta det lugnt när man vaknar och inte behöva stressa upp =).

Nu ska jag snart kolla på Efter Tio och käka frukost =). Hörs senare =)

Tröttheten börjar krypa sig in!

Snacka om att jag håller på att bli skit trött just nu! Segt som fan eftersom att klockan bara är 7.
Jag vet inte vad jag ska hitta på nu heller, sitter bara och sjunger med till musik.

Jag skulle göra en dreamboard innan och tror ni inte att limmet är slut? Har suttit och klippt ut och haft mig och så ser jag att det är slut. Snacka om att jag blev sur eller! Så himla störande! Haha.
Får gå till affären imorgon och köpa ett nytt helt enkelt, kunde jag inte kollat det innan jag gav mig ut innan? Orkar verkligen inte trava ner för backen igen och sedan upp!

Jag ska försöka få klockan att snabba på sig lite så att jag kan sova snart!! Hade varit skönt som fan =)

Hemma!

Nu är jag äntligen hemma igen. Det tog sin lilla tid och när jag var inne på Bokia så kunde jag verkligen inte bestämma mig för vilken färg jag skulle ha på arket, men det blev ett blått! Lite snyggt sådär =) Livar upp!

Nu ska jag värma till lite mat och sedan kasta mig in i städningen. MÅSTE städa.. BLÄÄ

Bildregn

Hej, Tjena, Läget, Bra? Okej kalas! =)

Nu är jag klar med allt! Okej inte städningen, den har jag inte ens börjat med. Men jag har tvättat klart, duschat och gjort mig i ordning. Det enda som återstår är att jag ska byta kläder sedan kan jag ge mig av ner till stan. Gör ett stopp på Forex först och sedan Akademibokandeln eller något liknande. Sedan har jag vagnen hem igen och gör ett snabbt stopp på ICA & Hemmakväll. Det ska la inte ta för lång tid, någon timme om man räkna med vagnen med =)

Här kommer ett litet bildregn, fulade mig lite framför camen nyss =)


Halva tvätten klar

Nu återstår bara andra halvan av tvättandet. En maskin är i (sista, två är klara) och en torktumling är i (en är klar, en återstår efter denna) sedan är jag minsann klar med tvätteriet!

Men jag ska ju städa också, har inte riktigt kommit till den biten än. Men det är iofs inte så jädra mycket att städa, men jag hinner det sedan. Mamma & Thomas kommer inte hem förrän vid halv nio snåret ikväll så då ska jag la hinna med allt! =)

Men efter tvätteriet så ska jag ge mig ner till stan, måste växla pengar på forex, köpa ett stort pappersark och så måste jag förbi hemmakväll och lämna in filmer och till ica och handla yoghurt! =) Lite segt, hade inte direkt tänkt ge mig ut idag utan bara ägna tiden hemma till att städa etc, men va fan gör man inte för mamma liksom ;)

PUSS

Morning sunshines!

Är ni vakna?

Har varit uppe sedan halv 8 och slängde in första tvätten vid 8. Nu har jag precis avslutat en god frukost och sitter och dricker morgonkaffet medan jag pratar med min vän Emelie över datorn. Vi har nämligen kafferep (över datorn) medan vi väntar på tvättarna. Bra sammanträffande att vi tvättar samtidigt va!? ;)

Nu ska jag avsluta kaffet och sedan springa ner till tvätten igen! Vi hörs senare =)

Tomorrow!

Sprang ner till tvättstugan innan och kollade om vi hade någon bokad tid. Självklart hade vi det, men jag tyckte att det var alldeles för lång tid att vänta tills på måndag att tvätta. Så jag bokade om till imorgon bitti vid 8. Vilket gör att jag måste gå upp tidigt, vilket är jävligt bra =D

Så min älskade vän Emelie meddelade mig att hon också har tvättstugan på morgonen så imorgon ska vi ha kafferep via datorn medan vi tvättar :) Mysigt! Eftersom att hon bor i Växjö så är det ju så man får göra, kafferep över datorn. Men det funkar ju det med minsann! =)



Jag, Emelie & Ellen förra sommaren =) HAHA

Mat

Det är aldrig lätt att komma på vad man ska laga till för mat. Jag har suttit här och grunnat i över en halvtimme, snacka om att jag är hungrig nu. Men ska slänga ihop något bara, blir nog råris med bajsnässås (som jag alltid kallat det). Vi får se helt enkelt =) Jag har verkligen dålig fantasi när det gäller mat, och jag kan inte påstå att jag är en kock direkt :P


Ny dag, nya möjligheter

Hej!

Jag har varit uppe sedan 10, tog mig en liten sovmorgon, som var väl behövande då jag inte kunde somna inatt.

Nu är det bara att hoppa in i jobbsökande åter igen, det är verkligen en heltidsjobb att söka jobb! Sjukt tråkigt jobb! Men men..

Hörs sen!

RSS 2.0