En fika innan Elin ska sätta sig på tåget ...

p281110_14_35 (MMS)

En fika innan Elin ska sätta sig på tåget tillbaka till Växjö. Har haft en härlig lång weekend :)


Bildregn från Universeum & Liseberg


UNIVERSEUM







LISEBERG


Hej!

Jobbet gick bra idag, stängde ju idag och hade endast ett barn i en timme i slutet :) Mysigt!
Stack sedan ner till stan och mötte upp miin vän ELin som är här på besök. Hon hade lyckats ta sig ner till stan :) haha! Hon var lite oroligt över att åka vagnen själv, men det gick bra =)
Hon shoppade lite och sedan åkte vi hem och fick en god middag. Nu dricker vi lite öl och vet inte om vi ska gå ut eller inte. Får se lite, ska höra med lite andra vänner om de kanske ska ut.

Jag fortsätter på måndag med de där Dag grejerna, vill umgås så mkt som möjligt med Elin när hon är här =)

Men vi hörs imorgon lite iaf =) Kramar

TGIF

HEj!!

Vakna? Jag ville verkligen inte gå upp när klockan ringde. Sängen var ju så varm och det gjorde det ju inte enklare när Elin ligger jämte och hon inte behöver gå upp utan kan sova vidare. Åh!
Inte nog med det så är det ju 10 MINUS ute. Jag tror jag dör!

Jaja, ska jobba idag mellan 9.30 & 17. Stänger idag alltså, så jag har banne mig klä på mig mycket kläder! Tillomed termisar åker med dit! =)

Nehe nu måste jag göra mig i ordning innan jag måste dra iväg =)

Vi hörs senare =) Kramar

Hej! Satan vad kallt det är ute alltså.. S...

Hej! Satan vad kallt det är ute alltså.. Sitter och väntar på att Elins tåg ska rulla in nu, har åtminstone satt mig inne och väntar. Bara 7 minuter kvar :) drar nog en liten runda på stan innan vi drar hem. Hörs sen :)


Beger mig

Nu ska jag slänga i mig lite lunch och sedan ska jag dra ner till stan för att senare möta upp Elin. Har lite ärenden att göra innan hon kommer, så får skynda mig.

VI hörs senare, denna helgen kommer bli så bra :D


25 November 2010

Hej!

Jag håller på att göra mig i ordning just nu, min vän Elin kommer ju idag, fast inte förrän vid 4, så ska ju möta upp henne på centralen när tåget rullar in.
Men innan dess tänkte jag bara ta det lugnt, lyssna på julmusik och sjunga med :)

Idag är det bara 1 vecka tills jag fyller år :) hihi


Dag 04 – Min tro

Hej!

Dags för dag fyra - Min tro!

Detta inlägget blir alltså inte speciellt långt. Jag har nämligen ingen tro. Jag är ateist!  Jag tror inte på någon gud eller så.

Jag brukar säga att min tro är Fotboll & Ishockey! För det är det jag lever för (typ då alltså).

Ja så långt blev detta inlägget alltså :) Haha

Färdigt!

Jaha nu var denna delen av bakandet klart, jag har fortfarande två limpor kvar att baka som jag skrev innan. Men det håller på att ligga i blöt nu så det får bli senare ikväll.

Omega 3 bröd (SUPERGOTT & nyttigt!)



MUMS!!



LUSSEBULLAR/LUSSEKATTER



Snart in i ugnen!



Färdiga =)

MUMS!! Haha, nu ska jag kasta mig in i städningen!

Lussekatter

Lussekatterna är klara, nu måste jag springa ner till tvätten lite snabbt. Visar bilder sedan.

Herregud nu kurrar magen med, jag har glömt bort att äta mitt i allt bakande. Får slänga ihop något snabbt innan jag ger mig in i städningen helt enkelt.

Dagens låt - En ny julfavorit :)

Hej!!

Jag är fullt uppe i att baka lussekatter och att tvätta. Herregud vad mcket jag har för mig idag då. Inte nog med det så har jag fortfarande 2 limpor bröd kvar att göra och så ska jag städa hela lägenheten. Fan så duktig jag är :D haha!

Men till rubriken. Jag har lyssnat på julsånger hela morgonen och denna låten har blivit min nya favorit :)

Taylor Swift - Chrismases When You Were Mine


Halloj!

Hej allihopa!

Jag är fullt uppe i att baka! Har nyligen satt in 2 limpor i ugnen. Gjorde Omega-3-bröd först. Det är hur gott som helst! Nu ska jag ge mig in på lussebullar, vi får se hur det går. Förra året gjorde jag det hos pappa och de hade då en väldigt dålig ugn att de aldrig blev klara, så nu hoppas vi på det bättre :) Wish me luck!

Det är ju pinsamt om man inte klarar av det när man är utbildad bagare ;) Haha!

Nästan färdig smet...

Insatta i ugnen =)

 

Resultatet ser vi om ca 1 timme. Nu ska jag slänga ihop en smoothie och sedan börja med lussekatterna.

Säger ni lussekatter eller lussebullar?


Dag 03 – I min handväska

Här ovan ser ni innehållet mig väska (+väskan) just nu, jag har knappt aldrig på mig väskan längre sedan jag köpte min vinterjacka, den har så många fickor ju ;)

Men det som finns i nu är iaf.
Min plånbok
Mitt Pass
Lypsyl
Toffsar + hårnålar
Tuggummi
Halstabletter
Tamponger
2 stycken 2-fingerringar från Style By Tyra :)

 


Snö + hård blåst

Hej!

Har precis kommit hem från Hemköp, ska baka 2 olika bröd + lussekatter imorgon så var tvungen att inhandla en jävla massa. Och då menar jag massa tunga grejer. 3 olika mjöl, 2 filmjölk & 1 mjölk. Och sedan gå upp med dessa för våran jävla backe här. Jag har så jävla ont i axlarna nu! Och inte nog med det så kom det ju massa snö inatt vilket resulterar i att det är relativt halt ute och tror ni inte att det blåser extremt hårda vindar idag med? Jo självklart.
Jag höll på att dra dit för att vindarna var så hårda, där kan jag nog tacka mina tunga kassar, utan de hade jag nog hälsat på marken.

Ja herregud, nu ska jag vila med film strax. Men först ska jag knåpa ihop Dag 03!

Tisdag 23 November 2010

Hej, god middag!

Jag har varit vaken i ett par timmar men har bara slappat framför en film. Ska strax ta och bege mig ute lite i snön, MYSIGT!! Känner att jag behöver en liten promenad med så det ska bli skönt, men jag kan bara tänka mig hur jävla kallt det är ute =P Hehe.

Hörs senare!

Trött trött trött!!

Nehe, nu kastar jag in handduken och säger godnatt för idag =)

Sov så gott =D

Dag 02 – Min första kärlek

Min första kärlek.. Okey, let's do this!

Min första RIKTIGA kärlek (man har ju haft förhållanden när man var liten men inget seriöst!) var faktiskt en kille vid namn Jonas.

Vi träffades genom att min vän Anna var kär i hans vän, så en helg när jag var ensam hemma så bjöd vi in Annas kärlek + vänner för lite festande. Och där var han. Ja okej, så lätt gick det inte till. Vi hade en väldigt trevlig kväll med massa dricka och snack. Den ena saken ledde till det andra och när vi dagen efter vaknade upp så skulle han åka bort i en vecka till sin pappa och det var liksom inte mer med det.

Om det så var samma dag som han åkte, eller bara någon dag efter så addar han mig på msn, jag tror tillomed att han fick mitt nummer. Av Anna då. Så vi snackade en massa på msn/sms hela veckan han var borta och dagen han skulle åka tillbaka till Växjö, eller Braås som han då bodde i så undrade han om inte jag och Anna + kanske någon mer kunde komma ut för att dricka lite och umgås.
Självklart gjorde vi ju detta, vi tog även med oss Elin, som kände dem med. Så igen, det ena ledde till det andra.
Och pinsamt som det är att säga så frågade jag faktiskt honom någon dag efter vad han egentligen ville med detta. Om det liksom bara var en kul grej eller om det kunde bli något mer. Han sa att jag skulle svara först och sa då att jag inte hade något emot ett förhållande, vilket han inte heller hade.

Ja, vi blev ju inte tillsammans över msn, men nästa gång vi sågs. Jag var 17 år, han 16.

Vi hade det väldigt bra tillsammans faktiskt. Vi var tillsammans i 2,5 år. Och även om det slutade rätt dåligt, klockan 6 på morgonen i Smögen (tror det var något sådant, och tror att det var i smögen) så minns jag vårat förhållande som ett bra och roligt förhållande. Även om vi hade det svårt med svartsjuka i början, speciellt från hans sida.

Hans familj är underbar och det var tråkigt att "mista" dem.

Efter detta så pratade inte vi på mer än 2 år. Men idag har vi kontakt igen och det är faktiskt trevligt. Jag har inget agg mot honom och jag har glömt det som hänt som gjorde att det tog slut mellan oss.

Men han var min första riktiga kärlek och det är jag tacksam för!

Armband

Titta vilka fina armband jag har fått ifrån två barn idag ;) haha. De är söta helt enkelt :)


Tina upp!

Hej!

Kom hem för ca en halvtimme sedan och håller på att tina upp. Jag är så frusen, vi var nämligen ute ganska mycket idag för att det snöade och barnen ville gärna leka i det. Men herregud, mina tår var som isbitar när jag kom hem. Och de ska kalla mina skor för vinterskor, in my ass liksom. Jag måste köpa nya!

Det har iaf varit helt underbart att jobba idag, även om jag inte kunde sova inatt ovh fick alldeles för lite sömn. Men hade ju inte sett barnen på lite mer än en vecka så det var behövande :) De små liven. Och herregud vad mysiga de var idag, helt underbara!

Nehe nu ska jag knåpa ihop svaret till Dag 2. Vi hörs om en stund :)

Morgon!

Hej, god morgon!

Någon vaken?

Herregud, jag är verkligen trött. Jag kunde inte somna igår och låg och stirrade upp i taken fram till halv tre eller något sådant. Verkligen inget roligt. Så snacka om att jag inte ville vakna när klockan ringde, och inte nog med det så blev jag väckt en halvtimme innan av att de inte kan vara tysta här hemma. Ingen respekt med andra ord!

Jaja, nu måste jag göra mig i ordning innan jag ska sticka till vagnen. Jobbar 8.30 - 16.30 idag, så vi hörs när jag är hemma igen! :)

Ha en fin dag!

Rubrik

Det här med rubriker är ta mig f inte det lättaste. Det är inte alltid man kommer på något bra att ha som rubrik. Så nu tänker jag inte skriva rubriken förrän jag har skrivit klart inlägget.

Vad har ni för er? Jag sitter bara och lyssnar igenom massa olika låtar. Vad fan skulle man göra utan musik egentligen? Det kan både få en att skratta och gråta. Det kan trösta en och lugna ner en. Det är underbart.
Har ni några speciella låtar som ni lyssnar på när ni är ledsna/arga/glada etc?

Nu ska jag ta och vara lite social mot mamma och Thomas innan jag måste hoppa i sängen. Ska jobba imorgon, så idag blir det inte allt för sent.

Sov gott :)

Dagens låt

Idag fastnade jag för denna vackra låten igen!

Demi Lovato & Joe Jonas - Make a wave


Dag 01 – Presentera mig själv

Hej! Okej nu kör vi, Dag 01 – Presentera mig själv.

Jag vet faktiskt egentligen inte hur jag ska börja, vad jag ska berätta eller hur jag ska formulera mig. Men okej, vi kör bara på nu.

Jag heter som sagt då Sandra Jansson, är 22 (23 den 2 December). Är född och uppvuxen i Växjö, Småland. Men bor numera i Göteborg sedan Juli -10.
Jag är utbildad bagare/konditor från gymnasiet men det här är verkligen inget jag vill arbeta med.
Just nu är jag arbetslös medan jag ströjobbar på en förskola, vilket jag ÄLSKAR. Även om jag har kommit fram till att det inte är vad jag vill arbeta med.
Vad jag helst skulle vilja arbeta med är nämligen någon sorts reseledare, eller andra saker som ingår i turism/reseledare. Det är mina planer just nu, men innan jag är där så kan det ju ändras. Jag har många tankar i huvudet helt enkelt.

Min familj består av min Pappa, som bor i Växjö med sin fru och våran älskade gamla labrador Charlie!
Min Mamma som bor här i Göteborg med sin sambo (han har två barn med, som bor uppe i Nora/Örebro).
Sedan har jag en storebror med, Christoffer, som är 26 och bor uppe i Sthlm med sin flickvän.

Så vad mer kan jag berätta om mig?

Min passion i livet är musiken. Men jag har inte riktigt fått tummen ur röven för att lära mig spela gitarr, men jag försöker, ibland. Kan inte mycket än. Helst skulle jag vilja spela piano, men herregud, det är dyrt att köpa ;).
Sjunger så ofta jag kan, alltså hela tiden, ungefär ;). Älskar det!

Annars gillar jag att umgås med mina vänner, sitta på fik och bara snacka bort timmarna.
Det finns mycker jag tycker om att göra, shoppa, skriva, ja det är bara några saker av allt.

Men jag skulle ju bara presentera mig, inte dra mitt livs historia här. Så jag tycker att detta får räcka för nu, fråga om det är något annat ni vill veta! :)




Min älskling Charlie :)





Älskade Pappa och Tuk





Älskade Mamma





Älskade Storebror Toffe

Hej!

Jag har haft en härlig eftermiddag på stan med mamma. Dock hur kall som helst. Men vi sprang runt lite och letade efter julstjärnor. Men vi kom inte hem med någon, hon behövde tänka lite mer.

Nu ska jag strax slänga i mig lite mat, återkommer med Dag 1 på listan lite senare.
Hoppas ni har en bra söndag =)

Introducing me

OKej, med snart imorgon, söndag, så ska jag följa denna lista nedan, dag för dag och berätta om mig själv. VI får helt enkelt se hur detta ska gå. Let's go :) Startar alltså upp imorgon!


Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – I min handväska
Dag 04 – Min tro
Dag 05 - Mitt bästa skämt
Dag 06 – Min bästa vän
Dag 07 – Ett ögonblick
Dag 08 – Mina föräldrar
Dag 09 – Mina syskon
Dag 10 – Det här upprör mig


Snö

Jag är SÅ lycklig just nu. Inatt började snön falla och det ligger kvar idag! Snö gör mig lycklig, jag blir nästan som ett litet barn när jag får åka pulka/stjärtlapp etc. Att tillbringa timmar i pulkabacken med mina vänner och bara åka, skratta, slå sig, ja allt. Hur j*vla underbart är inte det då?

Och ja, det är okej även när man är över 22! :D Haha!



Nu ska jag se hur det går med maten, är grymt hungrig alltså! =)

Frågor

1. Hur gammal är du om fem år? 28 år..

2. Vart jobbar du? Förskola.

3. Hur lång är du? 150 cm.

4. Har du pojkvän? Nej.

5. Vem ringde du senast? Elin.

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Till Emelie: Haha jag med kan jag lova :)

7. Var är dagens planer? Inga speciella faktiskt, ska ta det lugnt.

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms. Men om det drar ut för långt så ringer jag hellre.

9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda.

10. När såg du senast din mamma? 1 timme sedan.

11. Vilken ögonfärg har du? Blå/Grön/Grå.

12. När vaknade du idag? 10.

13. Har du någon gång hittat en katt? Eh, nej?

14. Vilken är din favoritplats? New York.

15. Vilken plats föredrar du minst? Vet inte.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Oj, förhoppningsvis i ett annat land, bra jobb och kanske familj?

17. Vad skrämde dig som barn? Haha, mycket.

18. Vem fick dig att skratta senast? Thomas.

19. Tror du på att "den rätta" finns? Jag vet faktiskt inte.

20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar.

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Olika.

22. Hur många kuddar har du i sängen? Tre.

23. Saknar du någon och isåfall vem? Ja, pappa, charlie. Ja många.

24. Har du någon gång spytt på fyllan? Ja.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota.

26. Är du social? Ja det vill jag påstå.

27. Vilken är din favoritglass? Käkar aldrig glass, så jag vet faktiskt inte. Ben & Jerry är ju mumma!

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Resa!

29. Tycker du om Kinamat? Joda.

30. Tycker du om kaffe? Japp.

31. Vad dricker du till frukost? Vatten, mjölk eller kaffe.

32. Sover du på någon särskild sida? Somnar på höger, vaknar på vänster.

33. Kan du spela poker? Yes, farmor lärde mig :)

34. Tycker du om att mysa? Joda, med rätt person.


Jobb

Fan jag måste hitta mig ett riktigt jobb. Det här funkar inte. Jag klarar inte av alla påhoppningar från en viss människa, som trycker och trycker på. Det är ju inte så att jag ligger på latsidan och inte söker. Åh, min dag började verkligen inte bra. Och det är fredag. Lyckat. Jätte. Nej. Fan, jävla skit. BLÄ!!

Och jag som hade hoppats på att jag kunde lugna ner mig lite med ett avsnitt av Vampire Diaries. Men nej då visade de inget igår, så det finns inget avsnitt att kolla på. Nu ska jag fan ta och spränga högtalarna med musik. Jag är förbannad. Måste komma på bra humör. Lycka till ungefär.

Snart helg

Hej!

Är mitt uppe i tvättning och just nu sitter jag bara och glor runt på internet i väntan på att maskinen ska bli klar. Seg väntan. Men jag har kollat på en film som jag startade innan jag började tvätta, men nu är den ju slut. Självklart. Men funderar på att dra på en ny, men maskinen är klar om 10 minuter, så väntar tills efter det.

Morgonen spenderade jag med morfar, yvonne och mamma innan morfar och yvonne satte sig i bilen och åkte hem. Tråkigt tycker jag. Men jag kanske ska fira julafton hos dem, men bara kanske. Det beror mest på om min morbror kommer hem då för annars blir det inte sådär jätte kul egentligen. Han är ju ändå bara 20, så då har man ju någon att umgås med. Men vi får se lite hur det blir med den saken.

Nehe nu ska jag glo runt lite till innan det är dags att springa ner till tvättstugan. Vi hörs! :)

Längtar

Jag satt och kollade igenom massa bilder på facebook och hittade en som fick mig att längta tillbaka. Även om vi satt i två olika länder vid detta tillfättet så hade vi jätte kul. Via camen. Ja, vad jag snackar om är jag och min vän Elin. Vi har umgåtts väldigt mycket sedan 2005 och då menar jag VÄLDIGT mycket.

Hon är verkligen en av mina bästa vänner, men som sagt nu ses vi ju inte så mycket. Hon bor i Växjö och jag i Göteborg. Och sist jag var i Växjö hann jag inte ens träffa henne och då var jag där i över en vecka. Men hon jobbar som fan, nätter med och sover som en stock på dagarna.

Men nu den 25 så kommer hon upp till mig och ska stanna i 4 dagar. Det ska bli så himla kul, var länge sedan vi såg så mycket ju. Så då ska det shoppas, fikas, ja massa. Jag har inte riktigt bestämt vad vi ska göra än. Men det blir nog ett besök på jul på Liseberg med. Kul :)

Jag & Elin, kanske 2007? Eller något sådant.

Hon är hemma i Växjö här och jag sitter i Moskva. Men kul hade vi iaf när vi snackade :)

 

(När jag ser denna bild saknar jag nästan mitt blonda hår!)


Broccolisoppa

Efter många om och men så kom morfar och yvonne äntligen fram till oss. Jag vet inte hur de lyckades men de hamnade ute på hisingen av alla ställerna och så visste de inte riktigt hur de skulle komma tillbaka. Men de lyckades till slut och vi har nu käkat broccolisoppa och nybakat bröd :) Mums!

Mamma tog med dem ner mot stan och haga för att titta runt lite och jag bestämde mig för att stanna inne. Det är ju så satans kallt ute.
Var nämligen ute en sväng innan och skulle lägga på ett brev. Men jag glömde ta mina vantar så jag höll fan på att dö om fingrarna. Tack för att jag har fickor på jackan som värmer. Men notis till mig själv: Glöm aldrig mer vantarna!!

Nu ska jag slänga på senaste avsnittet av Gossip Girl och bara njuta :) Kram

Morning!

Har precis bakat två limpor bröd och ska nu ta ut dammsugaren och börja dammsuga. Sedan måste jag fan göra mig i ordning. Men det hinns. De kommer om ca 1 timme. Ska bli så kul :)

Nehe måste skynda mig, hörs sen =)

Piggare

Varför är det alltid samma visa? Bara för att klockan nu är över 22, snart 23 så är jag ju självklart pigg. Ja, för nu kan man ju gå och lägga sig men när jag var trött då kunde jag ju inte. STÖRANDE.

Tog ju iaf en skön dusch innan så nu är jag redo för besök imorgon :) Mysigt :)

 

 


Nu ska jag krypa ner i sängen och slänga igång en film som jag kan somna till. Tror det blir filmen Greta, får se vad det är för typ av film :) Bra hoppas jag!

Vi hörs imorgon. God natt :)

Morfar & hans sambo

Har precis ätit en jätte god GI-lasagne, vilket jag kallar Squashange eftersom det är Squash istället för pasta i. Det är supergod och det mättade riktigt bra :) Kalas. Men självklart blev jag trött nu också. Typiskt.

Jag var ute på en riktigt skön promenad i solen innan idag och bestämde mig för att gå ner till centralen och hämta ut mina tåg biljetter till Växjö. Åker dit den 3-5 December igen. Mamma ska nämligen ha besök här då så det kändes bäst att inte slängas ut på soffan och istället åka hem till Pappa :). Och så får jag presenter av Växjö släktingarna då eftersom att jag fyller år den 2. Kalas :). Inte för att man får något speciellt mycket när man fyller 23. Men det gör inget :)

Imorgon vid lunchtiden så kommer min Morfar och hans sambo hit, de ska stanna en natt. Ska bli super mysigt, har inte träffat de på JÄTTE länge. Så det behövs verkligen :).
Ska upp ganska tidigt imorgon med för jag ska nämligen baka bröd (vi ska äta broccolisoppa (SUPERGOD!) när de kommer) och eftersom att jag är bagaren (utbildad) i hushållet så får jag självklart stå för bakningen. Men det får la gå, ska även dra en liten dammsugarrunda innan de anländer med. Så det blir inte direkt att sova ut imorgon. Vilket gör att jag ska fan lägga mig i tid idag. Hade gärna kunnat lägga mig nu, men känns LITE väl tidigt, hehe.

Nehe, nu ska jag hoppa in i duschen alldeles strax, ska bara fixa lite saker först.

Promenad

God eftermiddag!

Jag sov till 11 i morse och det var verkligen behövande kan jag lova :) Så nu är jag ganska pigg iaf. Men ska bege mig ut på en lång promenad nu i solen. Känns som att jag behöver det, behöver även rensa tankarna lite så det blir ju perfekt. Och i min nya jacka :D hihi.

Kramar så länge :)

So damn tired!

Hej.

Jag är helt sjukt trött, jag förstår verkligen inte varför. Mina ögon vill liksom inte hålla sig öppna, men de måste det. Kan ju fan inte lägga mig än, då kommer jag ju fan somna inatt eller något. Plus att jag kollar på Svenska Hollywoodfruar, haha jag älskar fan Maria Montazami :) Hur skönt är inte hon?

Tröööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööött!! VI hörs imorgon istället, det är nog bäst så :D

En liten lista

4 TV-program jag ser:
1. Vampire Diaries
2. Gossip Girl
3. 90210
4. Pensionärsjävlar (Haha, detta program äger ju fan!!)

4 saker jag gjort idag:
1. Köpt jacka
2. Postat brev
3. Motionerat
4. Ätit

4 saker jag längtar efter:
1. Att träffa Pappa, Charlie, Tuk, Emelie m.m
2. 25 November
3. Födelsedagen (Eller typ)
4. 2011

4 saker på önskelistan:

1. USA resa
2. Thailands resa
3. En miljon?
4. Moskva resa? (Haha jag kan ju fan inte komma på något mer än resor typ :P)


I'm in love

 

 

Ignorera mitt ansikte :P Men min nya jacka, älskar den :D


Måndag!!

Hej!!

Måndag igen alltså. Ledig idag dock. Skönt :) Även mamma är ledig denna veckan så idag tog vi oss ner på stan för att kolla på skor och jacka. Var inne på Intersport för att jag hade hittat en där, självklart fanns det bara i 40 + storlekar så vi drog vidare till Intersport på Avenyn där jag hittade min storlek. Happy face liksom :) Haha!

Så nu har jag äntligen fått en vinterjacka som är varm. Eller jag har ju iofs inte testat den ute än men jag hoppas fan den är det. Ska inviga den om en liten stund tänkte jag. Fin är den iaf :D

Kramar

Hej!

Fan vad kul jag hade på jobbet idag =) Nu är Mammas sambos son ERIK här så vi ska umgås lite =)

Hoppas ni har en underbar dag =)

Rysk pälsmössa

Hej!

Nu ska jag ta på mig alla ytterkläder och gå ner till vagnen för att åka till Stadium innan jag ska börja jobba. Ska kolla på jackor, behöver verkligen en ny vinterjacka då den jag har är både sönder och inte speciellt varm. Och eftersom att jag fyller år snart så erbjöd sig mamma att köpa en jacka i present. Snällt va?

Jag har precis testat min ryska pälsmössa igen, köpt i Moskva förra året. Den är VÄLDIGT varm så tyvärr (bara för detta) så är det fortfarande inte tillräckligt kallt ute för att ha den. Man vill ju inte svettas ihjäl om huvudet =P
Men den är SNYGG =)

Bjuder på denna inte så vackra bilden men här är lite av mössan iaf =)

 

Nehe, nu måste jag verkligen gå så jag hinner kolla lite innan jag måste gå till jobbet. Jag älskar mitt jobb. Jag älskar barnen på förskolan :) Kram!


Morning!

Hej, god morgon, hallå, tjena.

Jag har varit vaken ett tag men ändå är mina ögon som fallande lock. Sjukt trött. Men jag måste göra mig i ordning strax för jag ska hinna ner till Stadium innan jag börjar jobba vid 1. Men det ska nog inte vara några problem.

Vad ska ni göra idag då? Det är ju fredag minsann! Jag stänger idag så slutar inte förrän halv 6, så då blir det raka vägen hem för min "styvbror" kommer hit idag så man måste ju umgås lite.

Nehe, kan inte sitta här och sova. Hörs sen :)

Julklappar

Det är verkligen dags att börja tänka på julklappar nu. Men jag vet inte ens om jag ska köpa någta julklappar i år.

Det ligger till såhär att någon dag under helgen 17-19 oktober så kommer jag att ta min stora resväska och flytta hem till pappa i Växjö i ca 1 månad. Anledningen till detta är att min kära far och hans fru ska åka hem till Thailand och vara borta i drygt en månad. De åker den 22 December och kommer hem den 18 Januari. Vilket innebär att de inte är hemma på jul eller nyår. Jag ska därför ta hand om min ÄLSKADE hund Charlie under denna tiden och för att underlätta det för honom (han är ju trots allt 12,5 år och vi bor på ett berg med massa trappor) så kommer jag att vara i Växjö under denna tiden.
En anledning till är att mamma och hennes sambo ska åka till Mozambique och då bestämde de sig för att åka den 23 December.

Jaha, alltså är det ingen av mina föräldrar som är i Sverige under jul eller nyår. Förhoppningsvis så kommer min bror att komma ner till Växjö och åtminstone spendera julafton med mig och Charlie. Jag vet inte riktigt än om jag ska ta och gå bort till mormor på julafton och äta etc med dem. Jag har inte riktigt bestämt mig.

Men med allt detta så betyder ju det att jag inte kommer att fira jul med pappa eller mamma. Vilket betyder att jag inte behöver köpa några julklappar. Men sedan känner man ju sig dum då och det känns som att jag vill fira det med dem innan de åker. Så det får la bli att jag firar lite smått med mamma och thomas innan jag åker till Växjö och så får jag la fira lite smått med Pappa och Tuk när innan de åker. Men det blir inte så stort, vilket innebär att jag inte behöver köpa några dyra klappar.

Men sedan är det en sak till. Min mamma fyller ju år på julafton. Men det är avklarat, jag har redan införskaffat hennes present och kommer att fira henne innan jag åker ner till Växjö. Födelsedagar är ändå mycket viktigare, enligt mig.

Ja, vi får helt enkelt se hur allt turn out to be.

Kramis :)

Kliniskt rent

Hejsan!!

Nu kan jag ÄNTLIGEN slappna av! Jag har verkligen gjort lite nytta idag. Tvättade ju imorse och så har jag minsann städat hela lägenheten, dammsugit, moppat, dammat och städat av HELA badrummet (toan, duschen, golvet, speglen, väggarna, ja allt!). Så nu känner jag minst sagt duktig! :) Haha!

Hade egentligen tänkt mig att jag skulle gå till någon av affärerna och införskaffa mig lite hårfärg. Behöver verkligen färga mitt hår då jag har ett par centimeters utväxt. Men jag kan inte bestämma mig om jag vill ha brunt längre eller om jag kanske ska slinga allt och få det ljusare. Det är verkligen svårt när man kommer till att bestämma sig för vilken hårfärg man ska ha. Men en sak som är säker är ju att jag VERKLIGEN måste fixa håret iaf!
Men då finns det ETT stort problem med detta. Jag vill INTE gå ut i detta kalla väder! Haha, det är nästan så jag tänker ta vagnen en/två hållplatser bara för att slippa gå. Men åh, varför tänkte jag inte på det igår när jag var i affären? Haha.

Oj detta blev bara massa skrivande i inlägget. Aja. Ha en fin dag :)

New York

Hej! Var klar med tvätten vid 11 och har kollat på en bra film medan jag väntade. Beauty & the briefcase med Hilary Duff i huvudrollen. Den var faktiskt bra, så gillarna filmer om att, ja i stort sett, hitta kärleken, så tycker jag att ni ska ge den en chans :)

Jag satt och kollade igenom alla bilder som jag är taggad på, på facebook och såg då en MASSA bilder ifrån när jag var på Au Pair skolan i New York och allt jag kan säga är att FAN VAD JAG VILL ÅKA TILLBAKA!!
Det finns inte ord för hur mycket jag egentligen vill åka tillbaka till New York. Och jag vill även se andra delar av USA med, som Californien, Florida, Texas, ja massa delar av landet! Skulle verkligen vilja kära en roadtrip genom USA!!
Hittills har jag ju bara (det är iofs inte så bara!) sett New York och Baltimore! Som är två vackra städer!

MÅSTE TILLBAKA TILL USA!!

MTV's kontor i NY

 

De kända gula taxi bilarna :)

 

Frihetsgudinnan :)




Utsikt från Rockefeller Center (Man ser Empire State Building här (: )




Jag på Time Square :)



Jasmi, Jag, Lindah & Sophie på Time Square :)



Igen :)



Grand Zero :(



Amazing View!



I LOVE NEW YORK !

Dagens låt

Taylor Swift - The Story Of Us


Torsdag 11 November 2010

God morgon!

Herregud vad trött jag är, kunde knappt somna igår så klockan blev ju ungefär 2 innan jag stängde av TVn och försökte sova på riktigt. Men det var bara att lägga på ett leende i morse när klockan ringde. Hann åtminstone prata lite med mamma innan hon gick till jobbet.

Så anledningen till att jag gick upp tidigt idag är att jag bokade upp en tvättid idag vid 8, det fanns ingen annan förrän i nästa vecka så det var ju bara att ta denna. Men det är ju ändå rätt slappt att tvätta, man behöver ju inte göra för mycket själv och denna gången blir det bara 2 tvättar. Skönt!





Dagen i sig har inte mycket mer planer och det är väldigt skönt. Kanske kommer att träffa Anita senare, vi får se. Jag känner att jag behöver ta det lite lugnt idag. Ska även ta och dra dammsugaren igenom lägenheten lite tänkte jag.

Nehe, dags att göra lite nytta :).

Ramona and Beezus

Hej!

Har ni en bra onsdag? Jag har precis slängt i mig två pölse och innan dess så kollade jag på en bra film! Ni kan ju söka på vad den handlar om och om det är eran smak så tycker jag allt att ni ska kolla på den, för enligt mig så var det en riktigt vacker film!!


Hur trött får man vara?

Jag vet inte vad det är med mig, men jag är fan konstant trött nu för tiden. Det är ju iofs inte konstigt att man är trött om man kollar ut och inser vad det är för väder.

Men nog om det. Igår hade jag en heldag med Anita. Var först på cafét och senare drocg vi hem till Sofia och sen stack vi iväg till Pizza Hut för att äta. När jag väl kom hem så kunde jag verkligen inte sova, även om jag var sjukt trött , så drog lite avsnitt av olika serier och sen slocknade jag väldigt snabbt.

Jag funderar på att inte göra något på hela dagen idag, bara glo på serier och slappa. Har ingen lust att gå ut alls! Kallt, kallt, kallt!

Kram

Äventyr

Sådär nu ska jag strax ge mig av ner mot Linné och träffa Anita :) Ska hänga lite på hennes kafé sen får vi se vad som händer. Taggad till tusen, har ju inte sett henne på över en vecka. Haha och vi som brukar ses typ varje dag.


Måndag 8 November 2010

God morgon!

Hur mår ni idag? Jag mår jätte bra, även om jag är grymt trött faktiskt. Har varit uppe i några timmar nu och tröttheten vill helt enkelt inte lägga sig. Men jag har inte fått för mycket sömn när jag var i Växjö. Ville verkligen inte sova bort dagarna när jag väl var där :)

Det blir en lugn dag idag, vet inte riktigt vad jag ska hitta på faktiskt. Tror jag ska bege mig ner på stan, tänkte kanske möta upp mamma om hon har lust med det. Kanske ta en liten lunch eller något. Vi får se hur det går med den idén helt enkelt.

Hoppas ni har en fin måndag iaf :)

MTV EMA

Hej!!

Kom hem till Göteborg ungefär vid 8 tiden och var hemma i lägenheten lagom tills EMA började :) Kollar ni på det? Är ju sjukt bra, så det kan man ju inte missa :) Tänkte bara att jag skulle skriva ett kort litet inlägg i pausen nu.

Oj nu börjar det :) Kram

Olle Waller

Hej!!

Idag när jag och min älskade vän Emelie var inne och åt på Bella Lanterna så kom det in ett gäng från RFSU och mitt i detta gänget (okej på utkanten (; ) satt ingen mindre än sexexperten Olle Waller!. Jag ville fan gå fram och fråga honom något men jag bangade ur =P Haha! Hade dock varit jävligt kul ;)


Lunch!

Det blev ingen shopping igår, jag blev så delad när jag hade hittat 2 skor som jag verkligen ville ha. Aja, ska tillbaka idag och kolla igen!

Blev iaf så att jag och Emelie stack in på systemet och handlade lite och satte oss hemma hos henne och drack lite bara för sällskapet och mumset :) Haha! Sov iaf hos henne och har nyligen kommit hem och ska strax gå ut med min kära Charlie och sedan ska jag ta en dusch för att sedan möta upp Emelie lite senare igen :)



Min älskling Charlie för några år sedan :)


Dagens Låt

Taylor Swift - Dear John
Alla låtar på Taylor Swift's nya album Speak Now är riktigt bra. Lyssna och njut!


3 November

Hej, god morgon!

Det är ju egentligen helt sjukt att det redan är november? Eller hur. (& igår var det exakt en månad tills jag fyller år, inget att hurra över, börjar ju fan bli gammal (; ) Men herregud vad tiden går snabbt alltså!

Jag ska strax ställa mig i köket och laga lunch till Pappa så det är färdigt när han kommer hem från jobbet. Snacka om snäll dotter ;). Ibland måste man ju vara det med :).



Tänk när man var såhär liten då? Gamla goda tider, right?
Som ni kanske ser så är min pappa lite knäpp och har satt mig i brevlådan, av alla ställen. Hehe, han är för go :)




Saknar faktiskt mitt korta hår, kanske ska jag klippa av det igen? Nej, kommer nog ångra mig då med, kan ju göra mer med det långa :)



Nehe nu måste jag minsann ta och göra något innan jag ska laga mat :) Kramar!


Time to blog!

Okej okej, jag ska verkligen försöka bli bättre på det här med bloggandet.

Nu har jag iaf varit i Växjö i några dagar. Kom ju i fredags kväll och kommer att stanna tills på söndag. Det fick bli lite mer än en vecka denna gången och konstigt nog så tycker jag att det är skönt att vara här. Även om det verkligen inte finns något att göra här.

Idag mötte jag iaf upp min gamla klasskompis Emelie för en liten fika och kollande på stan (köpte äntligen ett par vantar! (: ) och det behövdes snackas ut lite till varandra :) Skönt!
Och imorgon ska vi ses igen och åka och kolla på lite skor etc :) Älskade Emelie :)

Men just nu håller pappa och jag på att städa deras lägenhet, kände att jag faktiskt kunde ta och hjälpa till lite då jag nu är med och smutsar ner ju ;).

Kram kram!




RSS 2.0